Αρχική Festival Δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου για την υποψηφιότητα της...

Δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου για την υποψηφιότητα της ταινίας Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου

ΚynodontasΜετά την είδηση πως η ταινία Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου, είναι υποψήφια, στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ως καλύτερη ξενόγλωσση ταινία, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, έκανε την εξης δήλωση:

«Η είδηση ότι η ταινία  «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου είναι υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, ξεπερνά κατά πολύ το χώρο του κινηματογράφου, των τεχνών, του πολιτισμού. Αφορά ολόκληρη τη χώρα, τους ανθρώπους της, τη νέα γενιά δημιουργών που ενσαρκώνουν το «Ναι, γίνεται» σε μια δύσκολη εποχή.

Δεν θα πω ότι η είδηση αυτή δείχνει ότι «γίνονται θαύματα», γιατί η επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου βασίζεται στη σκληρή δουλειά, το ταλέντο και τις ανεξάντλητες δυνατότητές του. Δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τις δημιουργικές δυνάμεις που οδηγούν την Ελλάδα σε μια νέα εποχή, δυνάμεις που αξίζουν τη στήριξή μας και την έχουν. Γιώργο, μπράβο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.