Αρχική Φορείς Το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο: “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιομηχανία των Τυχερών...

Το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο: “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιομηχανία των Τυχερών Παιχνιδιών: Θέμα Εταιρικής Κουλτούρας ή Κρατικός Εξαναγκασμός;

Celestyal Cruises

Dr. George ChristodoulakisΣτις μέρες μας, υπάρχει μια πρόκληση που ξετυλίγεται ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, η Κοινωνική Ευθύνη. 

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αθήνα, πραγματοποιείται συνέδριο εστιασμένο αποκλειστικά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών. Το συνέδριο με τίτλο “Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιομηχανία των Τυχερών Παιχνιδιών: Θέμα Εταιρικής Κουλτούρας ή Κρατικός Εξαναγκασμός;” θα επικεντρωθεί στο “Υπεύθυνο Παιχνίδι” και στον εντοπισμό των βέλτιστων πρακτικών από την πλευρά των εταιρειών, εξασφαλίζοντας τόσο το ενδιαφέρον των παικτών όσο και των ευάλωτων ομάδων που πρέπει να προστατευθούν.

Το συνέδριο

Είναι το “Υπεύθυνο Παιχνίδι” [Responsible Gaming] ένα εργαλείο μάρκετινγκ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό ή είναι μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας που οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών υιοθετούν;

Κυβερνητικά στελέχη, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκοί και ερευνητές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα συναντηθούν στο Round Table του συνεδρίου για μια ζωντανή εποικοδομητική συζήτηση.

Κεντρικός Ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Δρ. Χριστοδουλάκης Γεώργιος,
Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Θέματα που θα συζητηθούν:
Υπάρχει Κοινωνική Ευθύνη στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών;
Τι σημαίνει “Υπεύθυνο Παιχνίδι” για τις παραδοσιακές και τις online εταιρείες τυχερών παιχνιδιών;
Πώς οι εταιρείες στοιχημάτων αντιμετωπίζουν τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια;
Ποιες είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις (online και παραδοσιακές);
Είναι το “Υπεύθυνο Παιχνίδι” μέρος της Εταιρικής Κουλτούρας ή εξαναγκασμός από την πλευρά της πολιτείας;
Οι νόμοι, οι κανονισμοί εφαρμόζονται από την πολιτεία και αποδίδονται οι ευθύνες;
Πώς μπορεί η σημερινή τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί επαρκώς και αποτελεσματικά για να ενθαρρυνθεί το “Υπεύθυνο Παιχνίδι”;

Διοργανωτές:

Financial-Academy.eu: Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Ιούνιο του 2010 με σκοπό να παρέχει εκπαίδευση στους επαγγελματίες της αγοράς από άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται είτε στην ελληνική αγορά είτε εκτός αυτής. Σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργήσει το κατάλληλο πεδίο γρήγορης επιμόρφωσης γνωστικών αντικειμένων με σκοπό την εφαρμογή τους στην πράξη από τους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Archetype:  Εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της την άνοιξη του 2010 προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πελάτες της με εστίαση τις συγχωνεύσεις και εξαγορές καθώς και την εύρεση ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών σε νέα (startups) ή ώριμα επιχειρηματικά σχήματα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ασία.

Χορηγοί του Συνεδρίου

Χρυσός Χορηγός: Techlink Entertainment
Σύμβουλος Εταιρικής Επικοινωνίας: Κέντρο Αειφορίας (CSE)
Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας: Re:CSR & Κεφάλαιο

Χορηγός Τηλεόρασης: Channel 9
Online Χορηγοί: Capital.gr, Derivatives.gr & WTMnews.gr
Χορηγός Δημοσίων Σχέσεων: Action Global Communications
Business Analytics Χορηγός: Inventive
www.gaming-responsibility.com  
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα (χωρίς παράλληλη μετάφραση)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.