Αρχική Airlines News Ο Youssou N’dour τραγουδά για την Turkish Airlines

Ο Youssou N’dour τραγουδά για την Turkish Airlines

Youssou N'dour - Turkish AirlinesΈχει χαρακτηριστεί ως «Αφρικανός καλλιτέχνης του αιώνα», ως «Ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές του κόσμου», ως «Πρεσβευτής της Αφρικής στον κόσμο». Ο Youssou N’dour Σενεγαλέζος τραγουδιστής, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τη μεγάλη επιτυχία «7 seconds» η οποία μπορεί να μετράει αρκετά χρόνια πίσω, παραμένει όμως ένα οικείο και διαχρονικό άκουσμα σε όλους, είναι ο νέος πρωταγωνιστής της διαφημιστικής καμπάνιας της Turkish Airlines, στην προσπάθεια που κάνει να καθιερώσει το «brand» της σε όλο τον κόσμο.

Ο Youssou N’dour στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Turkish Airlines ταξίδεψε έως την Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχε στο γύρισμα για το διαφημιστικό σποτ το οποίο θα προβληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Το αποτέλεσμα είναι για μία ακόμα φορά εντυπωσιακό, ενώ η χαρακτηριστική χροιά του N’ dour σε συνδυασμό με το γνωστό σε όλους μας moto της εταιρίας, «Globally Yours», συμβάλουν στο να αποτυπωθεί στο μυαλό μας η συγκεκριμένη διαφήμιση.

Ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας, σε δηλώσεις του τόνισε: «Δεν μου είχε δοθεί μέχρι τώρα η δυνατότητα να ταξιδέψω με την THY. Τώρα όμως που είμαι εδώ παρατηρώ την ποιότητα και το service που είναι μοναδικά. Σχεδόν όλα τα αεροπλάνα είναι καινούργια, αυτό είναι μαγικό. Έχει γίνει πλέον μία από τις αγαπημένες μου αεροπορικές εταιρίες».
Η επιλογή άλλωστε του συγκεκριμένου τραγουδιστή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί από τη στιγμή που το δίκτυο της THY στην Αφρική είναι αρκετά ανεπτυγμένο, καλύπτει ήδη περισσότερους από 15 προορισμούς, μεταξύ των οποίων: Κένυα, Σενεγάλη, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία.

Αν θέλετε να θυμηθείτε τον τραγουδιστή αλλά να απολαύσετε και το διαφημιστικό σποτ της Turkish Airlines, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση που σας παραθέτουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=rwG5co1-kp4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.