Αρχική Airlines News Tο νέο σαλόνι αναμονής της Etihad στο Μάντσεστερ

Tο νέο σαλόνι αναμονής της Etihad στο Μάντσεστερ

etihad manchester loungeΗ Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εγκαινίασε το νέο σαλόνι αναμονής στον Αεροσταθμό 1 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσης της εταιρείας με τη Βορειοδυτική Αγγλία.

Οι επιβάτες της Etihad Pearl Business Class ήταν ανάμεσα στους πρώτους που απόλαυσαν το σαλόνι αναμονής της Etihad, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων με οικοδεσπότες τον Roberto Mancini, διευθυντή του Manchester City Football Club (MCFC), τον Garry Cook, Γενικό Διευθυντή του MCFC και τον Mike Summerbee, πρεσβευτή του MCFC.

Το σαλόνι αναμονής της Etihad στο Μάντσεστερ είναι το πιο πρόσφατο της προοδευτικής  εφαρμογής της ιδέας για τα σαλόνια αναμονής, που πρωτοπαρουσιάστηκε με επιτυχία στη βάση της εταιρείας, στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Το Μάντσεστερ αποτελούσε πάντα μία πολύ σημαντική αγορά για την Etihad και οι δεσμοί μεταξύ Μάντσεστερ και Άμπου Ντάμπι είναι πιο δυνατοί από ποτέ.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη είναι απόδειξη της σχέσης μας με τη Βορειοδυτική Αγγλία και της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής από και προς την περιοχή. Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε στους καλεσμένους της Pearl Business Class της Eithad στο Μάντσεστερ αυτόν τον καταπληκτικό χώρο.

Ο Roberto Mancini δήλωσε: «Το Άμπου Ντάμπι είναι το σπίτι μας όταν είμαστε μακριά από το δικό μας σπίτι και ως τακτικός επιβάτης της Etihad, και εγώ όπως και οι παίκτες μου, είμαστε εντυπωσιασμένοι από τις άψογες υπηρεσίες και τις ανέσεις του αεροσκάφους.

«Το νέο σαλόνι αναμονής της Etihad θα κάνει τα ταξίδια μας στην περιοχή ακόμα πιο ευχάριστα, ξεκινώντας από τη στιγμή που μπαίνουμε στο αεροδρόμιο μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Είμαι πολύ περήφανος που το εγκαινιάζω σήμερα».

Ο Garry Cook είπε: «Είναι δύσκολο να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις υπηρεσίες που προσφέρει η Etihad, όμως το premium σαλóνι αναμονής είναι το κερασάκι στην τούρτα για όλους τους επιβάτες της Pearl Business class.

«Είμαστε περήφανοι που η Etihad είναι ο Επίσημος Συνεργάτης μας και μοιραζόμαστε τη χαρά της μιας και συνεχίζει να βραβεύεται και να επιδοκιμάζεται από την αεροπορική βιομηχανία».

Η 318 τετραγωνικών μέτρων αίθουσα αναμονής θα ενισχύσει τις υπηρεσίες business, προσφέροντας στους επισκέπτες της Pearl Business Class μία σειρά από προνόμια, όπως:
χώρο εστίασης πέντε αστέρων με μία επιλογή πιάτων από τη διεθνή κουζίνα
ένα σύγχρονο business centre το οποίο παρέχει ατομικές θέσεις εργασίας και την απαιτούμενη ησυχία για τους επιβάτες που χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές
χώρο ψυχαγωγίας των μικρών επιβατών
ένα χώρο χαλάρωσης, με δερμάτινα καθίσματα και έντυπα προς ανάγνωση
πολυτελείς τουαλέτες και ντους για να φρεσκάρονται οι επιβάτες πριν την απογείωση
δωμάτιο προσευχής, και
εκτεταμένη θέα προς τον αεροδιάδρομο

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ως μέρος της ανάπτυξης της εταιρείας στη Βορειοδυτική Αγγλία, η Etihad ανακοίνωσε μια 60 τοις εκατό αύξηση χωρητικότητας στο δίκτυό της- με περισσότερες θέσεις από ποτέ στη Διακεκριμένη Θέση- με την εισαγωγή του αεροσκάφους Boeing 777. Με τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης να απολαμβάνουν τη δωρεάν μεταφορά με λιμουζίνα από και προς το αεροδρόμιο, το αποκλειστικό γι’ αυτούς σαλόνι αναμονής εξασφαλίζει ότι οι εκλεκτοί επιβάτες του θα μπορούν να χαλαρώνουν με την υπογραφή της Etihad από την αφετηρία μέχρι τον προορισμό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.