Αρχική Airlines News Νέος προορισμός της KLM, το ‘Ααλμποργκ, στη Δανία

Νέος προορισμός της KLM, το ‘Ααλμποργκ, στη Δανία

Pieter Elbers, KLM Vice PresidentΑπό τις 27 Μαρτίου 2011, η KLM θα πετάει 2 φορές την ημέρα για το  Άαλμποργκ Δανίας. Μετά το Μπιλούντ και την Κοπενχάγη, το Άαλμποργκ είναι ο τρίτος προορισμός της KLM στη Δανία. Η KLM είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσφέρει απευθείας πτήσεις από Άμστερνταμ προς Άαλμποργκ.

Ο Pieter Elbers, Αντιπρόεδρος της KLM για το Δίκτυο και τις Συμμαχίες δήλωσε: “Το Άαλμποργκ είναι ένας πολύ ενδιαφέρον προορισμός τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους τουρίστες. Με έναν τρίτο προορισμό στη Δανία, ενισχύουμε τη θέση μας στην Σκανδιναβική αγορά. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που συνδέεται το Άαλμποργκ με έναν αεροδρόμιο-κόμβο εκτός Σκανδιναβίας.”

Το αεροσκάφος της KLM Fokker 70 που θα εξυπηρετεί το Άαλμποργκ έχει 80 θέσεις.Οι πτήσεις από Άαλμποργκ για Άμστερνταμ θα αναχώρουν στις 06:25 και στις 14:15 και από Άμστερνταμ για Άαλμποργκ στις 12:15 και στις 20:35.
Οι επιβάτες από Άαλμποργκ έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι από το Άμστερνταμ-Schiphol προς 78 Ευρωπαϊκούς και 74 υπερατλαντικούς προορισμούς.
Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.