Αρχική Culture Nέο Ωράριο Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους, ως την 31η...

Nέο Ωράριο Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους, ως την 31η Μαρτίου 2011

delphiΚαθορίζεται ωράριο λειτουργίας 08:30 – 15:00 των Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους, ως την 31η Μαρτίου 2011, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στους πίνακες που ακολουθούν. Διευκρινίζεται ότι η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.

Όλοι οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μουσεία και τα Μνημεία του Κράτους παραμένουν κλειστά κατά την 25η και 26η Δεκεμβρίου, 1η Ιανουαρίου και 25η Μαρτίου, επίσημες αργίες του Κράτους.

Τις ημέρες των Θεοφανείων κα της Καθαράς Δευτέρας, οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μουσεία και τα Μνημεία του Κράτους θα λειτουργούν με το ωράριο που ορίζεται στην πρώτη παράγραφο. Όσα Μουσεία παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα λόγω καθαρισμού, κατά τις ανωτέρω αργίες θα λειτουργούν κανονικά για το κοινό.

Κάθε επιμέρους ρύθμιση για τη λειτουργία των Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους κατά παρέκκλιση και πέραν του καθορισμένου ωραρίου, όπως αυτό αναφέρεται στους πίνακες, θα ανακοινώνεται με σχετικό δελτίο τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.