Αρχική Airport Επιμένουν στις κινητοποιήσεις για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην...

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ

48ωρη απεργία της ΟΣΥΠΑΠαρά το ότι η 48ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), για την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική από το διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), τα μέλη της Ομοσπονδίας δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε άλλους τρόπους κινητοποιήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μικροπροβλήματα στις υπηρεσίες εδάφους, κυρίως στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.
Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), αντιδρούν για τις μετατάξεις περίπου 162 μηχανικών και 325 πιλότων της πρώην Ολυμπιακής, στην ΥΠΑ.
Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως στην ΥΠΑ έχουν ήδη μεταφερθεί 250 υπάλληλοι της Ολυμπιακής για τους οποίου καμία ένσταση δεν είχε γίνει γιατί καλύπτουν έργο και πραγματικές ανάγκες της Υπηρεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.