Αρχική Airlines News Δείτε την Κωνσταντινούπολη σε λιγότερο από 24 ώρες, ένα νέο πρόγραμμα της...

Δείτε την Κωνσταντινούπολη σε λιγότερο από 24 ώρες, ένα νέο πρόγραμμα της THY

Δείτε την Κωνσταντινούπολη σε λιγότερο από 24 ώρες, ένα νέο πρόγραμμα της THYΓια εσάς που έχετε αναμονή από την μία πτήση στην άλλη, μεγαλύτερη των έξι ωρών, η THY σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία σύντομη βόλτα στην Κωνσταντινούπολη και να απολαύσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Η εταιρία αναλαμβάνει να σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο Grand Bazaar, στο Υδραγωγείο, στο Τοπ Καπί, στην Αγιά Σοφιά και φροντίζει πάντα να είστε πίσω στην ώρα σας για την επόμενη πτήση.
Το μόνο που χρειάζεται είναι 24 ώρες πριν την αναχώρηση, να δηλώσετε συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έτσι ώστε να γίνει η απαραίτητη κράτηση, κάτι που δεν θα πρέπει να παραλείψετε αφού ο minimum αριθμός των 20 ατόμων, συμπληρώνεται πολύ γρήγορα. Οι ομορφιές της Κωνσταντινούπολης άλλωστε είναι πολλές και όλοι θέλουν να τις επισκεφθούν.
Κρατήσεις γίνονται και online, στέλνοντας email στο: touristanbul@thy.com.

Από τον Απρίλιο του 2011 μάλιστα, θα ξεκινήσει και ένα δεύτερο mini πρόγραμμα ξενάγησης από τις 10:00 έως τις 15:00, το οποίο θα περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: Αεροδρόμιο – Αποβάθρα του Καμποτάς – Πύργος του Λέανδρου – 1,5 ώρα κρουαζιέρα στον Βόσπορο – Αποβάθρα του Καμποτάς – Πανοραμική περιήγηση της Πόλης – Αεροδρόμιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.