Αρχική Hotels Το Wolgan Valley Resort & Spa κέρδισε τις εντυπώσεις στα βραβεία Leading...

Το Wolgan Valley Resort & Spa κέρδισε τις εντυπώσεις στα βραβεία Leading Hotels of the World

Wolgan Valley Resort & SpaTο Wolgan Valley Resort & Spa επιβεβαίωσε τον τίτλο του ως το πρώτο παγκόσμιο πολυτελές-προστατευόμενο θέρετρο, με την απονομή του βραβείου Commitment to Excellence στα Βραβεία Leading Hotels of the World.
Wolgan Valley Resort & Spa2Το ετήσιο συνέδριο για τα Leading Hotels πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο, όπου τα βραβεία ξεχώρισαν τα ξενοδοχεία των οποίων τα προγράμματα για την αειφορία, την κοινωνία και τον πολιτισμό, ενισχύουν την εμπειρία των επισκεπτών και προσφέρουν όφελος σε γενικότερο πλαίσιο.

Καθιερωμένο ως το πρώτο Αυστραλιανό πολυτελές-προστατευόμενο θέρετρο, το Wolgan Valley Resort & Spa έλαβε το βραβείο Commitment to Excellence, καθώς επίσης κέρδισε στην κατηγορία Περιβάλλοντος, για την καινοτομία και την αφοσίωση στις βιώσιμες πρακτικές, την ενεργή προστασία, τα προγράμματα ανάπλασης και διατήρησης της άγριας χλωρίδας και πανίδας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Joost Heymeijer, Γενικός Διευθυντής του Wolgan Valley Resort & Spa δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου, να αναγνωριζόμαστε για την προστασία του Wolgan Valley, προορισμός που θεωρείται μοναδικής ομορφιάς και τοποθεσίας στον κόσμο. Η αειφόρος ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πλέον μια προαιρετική έννοια στον τομέα του τουρισμού. Οφείλουμε να συγχαρούμε τους συναδέρφους μας, οι οποίοι καταβάλλουν προσπάθειες να γίνουν κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνοι. Προσβλέπουμε σε πολλές επιτυχημένες χρονιές, ενώ έχουμε σαν στόχο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες πρωτόγνωρη πολυτέλεια προερχόμενη από μια εξαιρετική τοποθεσία, μοναδικές αξίες και πρώτης κατηγορίας υπηρεσίες».

Το Wolgan Valley Resort & Spa δεν ήταν το μόνο που έλαβε διακρίσεις. Οι συνεργάτες του αναγνωρίστηκαν ο καθένας στον τομέα που ανήκει για τη σημαντική και επαγγελματική τους συνεισφορά στην δημιουργία του θερέτρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκευαστική εταιρεία Hansen Yuncken πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως  Australia’s National Commercial Master Builder της Χρονιάς, ενώ το αρχιτεκτονικό γραφείο του θερέτρου Turner + Associates Architects αναδείχθηκε νικητής στα βραβεία Australian Timber Design Awards2010, σε 3 κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων Commercial Sustainable Design, Resorts and Environmental Commitment.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.