Αρχική Τεχνολογία Πως να αυξήσετε τους fans στο Facebook

Πως να αυξήσετε τους fans στο Facebook

Πως να αυξήσετε τους fans στο FacebookΤο να αποκτήσεις fans στο Facebook είναι πιο δύσκολο  από το να αποκτήσεις followers στο Twitter και πολλοί αναρωτιόνται “ποιός είναι ο τρόπος να αυξήσετε τους fans στο Facebook “.
Ο λόγος που είναι δύσκολο να αυξήσει τους fans στο Facebook σε σχέση με το Twitter είναι γιατί ο κάθε χρήστης του Facebook που κάνει “Like” έχει περισσότερες επιπτώσεις από το να ακολουθήσεις κάποιον στο Twitter. Ένα παράδειγμα είναι οτι όταν κάποιος κάνει “Like” αυτόματα αυξάνεται η επισκεψιμότητα στον “Τοίχο” του.

Ένας τρόπος ώστε να αυξήσετε τους fans στο Facebook είναι η τεχνική του “reveal tab”.

Η τεχνική του “reveal tab” λειτουργεί ως εξής: Όταν ένας επισκέπτης στη σελίδα μας δεν είναι “fan” δεν έχει πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας μας ενώ εαν γίνει “fan” το πλήρες περιεχόμενο της σελίδας μας αποκαλύπτεται – πράγμα που σημαίνει οτι χρειάζεται να δελεάσουμε τους  χρήστες να γίνουν “fan” στη σελίδα μας στο Facebook.

Παραδείγματα περιεχομένου που έχουν αξία για τους χρήστες είναι: PDF’s, άρθρα, εκπτωτικά κουπόνια, μουσική κ.α.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τους fans στο Facebook και ταυτόχρονα να έρχονται τακτικά στη σελίδα σας για να βρουν το αποκλειστικό περιεχόμενο που είναι για αυτούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.