Αρχική Culture ΕΞΑ-Α: «Αθήνα-Αττική» Ταξίδι στον αέναο προορισμό

ΕΞΑ-Α: «Αθήνα-Αττική» Ταξίδι στον αέναο προορισμό

Athens-Attica: Journey to the Everlasting DestinationΟ προορισμός Αθήνα –Αττική παρουσιάζεται σε ένα μοναδικής ποιότητας και καλαισθησίας λεύκωμα, το οποίο δημιουργήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, με την επιμέλεια της Δημοσιογράφου κας Λία Φαληρέα.
Μέσω αυτού του λευκώματος, η  Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, θέλησε να καταδείξει σε όλους και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, ότι η Αθήνα μας, δεν είναι μία πόλη υπό πολιορκία, μια πόλη σε διαρκή οικονομική κατάρρευση, μία πόλη τριτοκοσμική, αλλά ένας σύγχρονος “city break” προορισμός, ο οποίος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς, παρά μόνο την αναγνωρισιμότητά τους και τη στρατηγική προβολής τους.
Η προσπάθειά αυτή κατατείνει στο να αποδείξει ότι η Αθήνα – Αττική σαν τουριστικό προϊόν είναι το ίδιο πλήρες σε υποδομές και υπηρεσίες προϊόν που όλοι καμαρώσαμε το καλοκαίρι του 2004 και ότι αυτό που χρειάζεται είναι μερικές μόνο θεσμικές παρεμβάσεις και μία σωστή στρατηγική προώθησης, για να κατακτήσει επιτέλους τη θέση που του αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.