Home Ferry Schedules Tην πολιτική κινητοποίηση των ναυτεργατών αποφάσισε η κυβέρνηση

Tην πολιτική κινητοποίηση των ναυτεργατών αποφάσισε η κυβέρνηση

Tην συνέχεια για ένα ακόμη 48 ωρο αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, από τις 06.00 πμ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου, μέχρι τις 06.00 πμ της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.Σύμφωνα με δήλωση ου Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη, οι προσπάθειες του Υπουργείου να ανασταλούν για τρεις ημέρες οι απεργιακές κινητοποιήσεις, προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση και να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας που αποτελεί κυρίαρχο αίτημα της Π.Ν.Ο., δεν απέδωσαν.

Με αποτέλεσμα να να δημιουργείται αφενός επείγουσα κοινωνική ανάγκη και ιδιαιτέρως στην δημόσια υγεία, εξαιτίας των ελλείψεων σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και αφετέρου, να στερούνται τις ιατρικές υπηρεσίες, οι ευπαθείς ομάδες του νησιωτικού πληθυσμού.
Το μεσημέρι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με ψήφους 11 υπέρ και 4 κατά αποφάσισε τη συνέχιση για ακόμη 48ωρες της απεργίας μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.