Αρχική Hotels Σημαντική διάκριση για το The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino.

Σημαντική διάκριση για το The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino.

The Romanos Entrances mallΟ σχεδιασμός του Navarino Dunes, της πρώτης περιοχής της Costa Navarino , ξεκίνησε να επιβραβεύεται από διεθνώς αναγνωρισμένους θεσμούς.
Στην απονομή των European Hotel Design Awards στις 23 Νοεμβρίου, το The Romanos, a Luxury Collection Resort στο Navarino Dunes, βραβεύθηκε στην κατηγορία Best Suite, Interior Design the Year. To βραβείο παρέλαβε ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES A.E., φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino.
υποψήφιος στην κατηγορία Lobby & Public Areas, Interior Design of the Year για το Lobby του ξενοδοχείου.
Τις υποψηφιότητες υπέβαλε η MKV Design , οι interior designers του Navarino Dunes και διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία διακόσμησης εσωτερικού χώρου με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Τα European Hotel Design Awards που διεξάγονται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία, φέτος για 13η φορά, είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει την ανάπτυξη, αρχιτεκτονική και interior design στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο ευρέως αναγνωρισμένος θεσμός θεωρείται από τους σημαντικότερους στον ξενοδοχειακό τομέα και σχεδιασμό διεθνώς, ενώ η επιλογή γίνεται από επιτροπή που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες και δημοσιογράφους του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.