Αρχική Organizations Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. Δικαιώθηκαν οι αγώνες της Ένωσης με την μετάταξη του ΦΠΑ

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. Δικαιώθηκαν οι αγώνες της Ένωσης με την μετάταξη του ΦΠΑ

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης για τη μετάταξη του Φ.Π.Α. της τουριστικής διαμονής στο 6,5 %. Καθίσταται σαφές ότι η εντεινόμενη πίεση που ασκήθηκε, λόγω της λογικής και εμπεριστατωμένης ανησυχίας των επιχειρήσεων του κλάδου τους προηγούμενους μήνες για τη ενδεχόμενη αύξηση του Φ.Π.Α., επιτέλους δικαιώθηκε.
Η μείωση του Φ.Π.Α. συνιστά επιτυχία για τη Συνομοσπονδία και τον κλάδο μας και θα δώσει ανάσα στην τουριστική επιχειρηματικότητα, στην περιφερειακή ανάπτυξη και, εν γένει, στη συνολικότερη ευημερία του τόπου.
Δεδομένου δε ότι, η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. αντλεί την δύναμή της από την συμμετοχικότητα των συναδέλφων στα πρωτοβάθμια σωματεία μας, επιτυχίες όπως αυτή, δείχνουν τι μπορεί να καταφέρει ο κλάδος όταν λειτουργούμε συντεταγμένα και οργανωμένα μέσα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα.
Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καλεί την Κυβέρνηση και επόμενες αποφάσεις που  αφορούν τον Τουρισμό , να έχουν γνώμονα την πλήρη ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών του τουριστικού προϊόντος τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.