Αρχική Organizations Ανάδειξη της κας Μάγιας Τσόκλη ως πρέσβειρας για το ελληνικό κρασί –...

Ανάδειξη της κας Μάγιας Τσόκλη ως πρέσβειρας για το ελληνικό κρασί – Παρουσίαση Portal για το επώνυμο ελληνικό κρασί

Η Μάγια Τσόκλη, πρέσβειρα, του επώνυμου ελληνικού κρασιούΜια ξεχωριστή προσωπικότητα και δεινή ταξιδεύτρια η βουλευτής κα Μάγια Τσόκλη, ανακηρύχθηκε, πρέσβειρα, του επώνυμου ελληνικού κρασιού, με στόχο να σηματοδοτήσει την νέα ποιότητα οίνου – γαστρονομίας –τουρισμού και φιλοξενίας που έχει ανάγκη ο τόπος.

Βασική επιδίωξη αποτελεί το να «ταξιδέψει» το ελληνικό κρασί στον κόσμο, αξιοποιώντας τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας που διακρίνει την κα Μάγια Τσόκλη.

Η ανακήρυξη της κας Μάγια Τσόκλη σε πρέσβειρα του ελληνικού κρασιού, έγινε σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε, χθές Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της έκθεσης Xenia, από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου, (Ε.Δ.Ο.Α.Ο.), ενώ στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε το Portal για το επώνυμο ελληνικό κρασί New Wines of Greece.

To Portal είναι «υπό κατασκευή» και θα βασίζεται στο περιεχόμενο και τις κατευθύνσεις του «Στρατηγικού σχεδιασμού για το marketing και branding του ελληνικού κρασιού. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύντομη περιγραφή του Στρατηγικού σχεδιασμού από την Σύμβουλο (Αlter Vision – Critical pyblics), ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση σε λειτουργικό επίπεδο του Portal, από την ανάδοχο εταιρεία Post Scriptum, και παράλληλα θα ανακοινωθούν οι ενέργειες web marketing που θα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Portal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.