Αρχική Exhibitions Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010 στο Metropolitan Expo

Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010 στο Metropolitan Expo

autoshowΤο Metropolitan Expo θα υποδεχθεί στις αίθουσες του την κορυφαία έκθεση της χρονιάς για το αυτοκίνητο. Η έκθεση «Auto Show-Σαλόνι αυτοκινήτου 2010» θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους φίλους του αυτοκινήτου.
Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα των εταιριών και να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου όπως:

 έξυπνη πράσινη τεχνολογία (κίνηση με φυσικό αέριο, LPG ή ηλεκτροκίνηση)

 Αγωνιστικά οχήματα και αυτοκίνητα αντίκες

 Αξεσουάρ, Ελαστικά, Ανταλλακτικά, Ασφάλεια αυτοκινήτων

 Ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια, τον ΚΟΚ, την Απόσυρση Οχημάτων

Την φαντασμαγορική έκθεση, θα πλαισιώσει μία πλειάδα εκδηλώσεων, όπως parties & happenings που θα φέρουν ένα γιορταστικό τόνο και θα «ανεβάσουν» την διάθεση των επισκεπτών. Οι άπλετοι, σύγχρονοι, υψηλής αισθητικής χώροι του Metropolitan Expo, προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για μία άψογη διοργάνωση!
Ραντεβού σήμερα κιόλας στην σελίδα του Facebook
Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αθήνας 2010 για να ενημερώνεστε καθημερινά για τις τελευταίες εξελίξεις μέχρι την εντυπωσιακή έναρξη.
«Αuto Show-Σαλόνι Αστοκινήτου 2010» στο «Metropolitan Expo» από 4 έως 12 Δεκεμβρίου.
Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.