Αρχική legacy Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στη Γερμανία

Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στη Γερμανία

Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στη ΓερμανίαΟλοκληρώθηκε η προσπάθεια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στη Γερμανία μέσω της εφημερίδας Bild (18 εκατ. αναγνώστες).
Η προσπάθεια ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή του κόμματος FDP, κ. Γ. Χατζημαρκάκη σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την υποστήριξη του ΕΟΤ. Περιελάμβανε συνέντευξη του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνου στην Bild και ένα διαγωνισμό για τους αναγνώστες της, 200 εκ των οποίων κέρδισαν από μια εβδομάδα φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και 5*από μέλη του ΣΕΤΕ.
Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από την Aegean Airlines, τη ΓΕΠΟΕΤ (Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), τον ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) και τον ACCTA (Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης).
Ο ΣΕΤΕ με επιστολή του “ευχαριστεί θερμά τα Μέλη του για την ευγενή προσφορά τους, καθώς και για την ευελιξία και ετοιμότητα που επέδειξαν σε όσες δυσκολίες παρουσιάστηκαν. Επίσης, ο ΣΕΤΕ ευχαριστεί το ΥΠΟΤ και τον ΕΟΤ για την άμεση ανταπόκρισή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στο Γραφείο του ΕΟΤ στην Φραγκφούρτη για τη συμβολή του στην επιτυχία της προσπάθειας”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον ACCTA πρέπει να προβάλει την Κρήτη μας! Εξάλλου διακοπές χωρίς ταξίδι με ΑΝΕΚ και μπάνιο στα Φαλάσανα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.