Αρχική Airlines News Η TRAVELPORT ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ PHILOXENIA ΣΤΗΝ...

Η TRAVELPORT ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ PHILOXENIA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

TravelportΗ Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην επικείμενη Έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει τις τελευταίες της τεχνολογικές εφαρμογές και λύσεις σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες στην ευρύτερη περιοχή.


Η Philoxenia, που θα λάβει χώρα από τις 18 ως τις 21 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση του ταξιδιωτικού κλάδου στην Ελλάδα, στην οποία συμμετέχουν ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, παροχείς τεχνολογικών εφαρμογών στον κλάδο, καθώς και ξενοδοχεία από την ευρύτερη περιοχή. Η φετινή συμμετοχή στην Philoxenia είναι η 9η για την Travelport.


Εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται στην Έκθεση προκειμένου να παρουσιάσουν το portfolio των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της Travelport, το οποίο περιλαβάνει τεχνολογικές εφαρμογές επόμενης γενιάς, που παρέχουν στις εταιρείες του ταξιδιωτικού κλάδου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ικανοποιήσουν τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών τους.


Ανάμεσα στα παραπάνω ξεχωρίζουν η ιστοσελίδα Travelport Leisure, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα και περιέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και περιεχόμενο για ταξιδιωτικούς πράκτορες, το Travelport Universal Desktop, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για το desktop που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, σε συνεργασία με την εταιρεία Flight Centre, καθώς και οι νέες ολοκληρωμένες λύσεις για την πληρωμή και εξόφληση ξενοδοχείων που προσφέρονται σε συνεργασία με την eNett™.


Οι επισκέπτες στο stand της Travelport θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σχέδια της εταιρείας για την απευθείας παροχή υπηρεσιών προς τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Galileo στην Ελλάδα και την Κύπρο, μετά την λήξη της συμφωνίας διανομής που έχει με την Galileo Hellas, στο τέλος του 2010.


Η Travelport παρέχει με επιτυχία το σύστημα κρατήσεων Worldspan απευθείας σε ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα από το 1992. Με βάση την απόφασή της για επένδυση στην ευρύτερη περιοχή, η εταιρεία σχεδιάζει την παροχή των ίδιων υπηρεσιών, καθώς και υποστήριξης, απευθείας σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Galileo.


Οι επισκέπτες της Philoxenia θα βρουν την Travelport στο Stand 32, στο Περίπτερο 15 (Ισόγειο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.