Αρχική Hotels Εκδήλωση “IPOKRaTES” στον Όμιλο Ξενοδοχείων Κυπριώτη & KICC στην Κω.

Εκδήλωση “IPOKRaTES” στον Όμιλο Ξενοδοχείων Κυπριώτη & KICC στην Κω.

Kipriotis convention center in KosΟ επετειακός εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού “IPOKRaTES” στον Όμιλο  Ξενοδοχείων Κυπριώτη & KICC στην Κω.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτης και το KOS INTERNATIONAL CONVENTION CENTER (KICC) φιλοξένησαν στις 19-20 Νοεμβρίου στην  Κω, την εορταστική, επετειακή, εκδήλωση του παγκόσμιου, μη κερδοσκοπικού, μη κυβερνητικού οργανισμού “IPOKRaTES” με θέμα: «Από την αρχή της Ιατρικής εκπαίδευσης από τον Ιπποκράτη στην παγκόσμια εξέλιξη της από το IPOKRaTES»
Το «IPOKRaTES» είναι ένας παγκόσμιος μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στόχο έχει να παρέχει την καλύτερη δυνατή μετεκπαίδευση στον τομέα των βιοϊατρικών επιστημών με τη μορφή σεμιναρίων, καθώς και την μεταφορά και ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων μεταξύ των συναδέλφων ιατρών από όλες τις χώρες του κόσμου. Στην διοργάνωση παρέστησαν πάνω από 100 κορυφαίοι ιατροί και καθηγητές πανεπιστημίου από όλο τον κόσμο που πέρασαν ένα διήμερο στο νησί.
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη θεωρεί τιμή και καθήκον για την ανάπτυξη του νησιού να αναλαμβάνει την φιλοξενία τέτοιων διοργανώσεων οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου προσφέροντας τις συνεδριακές του υπηρεσίες και ανοίγοντας τις εγκαταστάσεις του ακόμη και εκτός τουριστικής περιόδου έτσι ώστε να δώσει μια ευκαιρία ανάπτυξης σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι που λέγεται συνεδριακός τουρισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.