Αρχική legacy Tο FxPro Ράλλυ Κύπρος, 4-6 Νοεμβρίου, 2010

Tο FxPro Ράλλυ Κύπρος, 4-6 Νοεμβρίου, 2010

Tο FxPro Ράλλυ Κύπρος, θα διεξαχθεί 4-6 ΝοεμβρίουΟ Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου είναι έτοιμος να δεχθεί τις δηλώσεις των ενδιαφερόμενων που θέλουν να λάβουν μέρος στο FxPro Ράλλυ Κύπρος, το οποίο  θα διεξαχθεί 4-6 Νοεμβρίου και μέσω αυτού θα «πέσει» η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος καθώς είναι ο προτελευταίος αγώνας του Μεσανατολικού Πρωταθλήματος.
Οι αιτήσεις συμμετοχής αλλά και οι κανονισμοί είναι πλέον διαθέσιμοι στο www.cyprusrally.com.cy. Πέρα από το IRC, το Ράλλυ Κύπρος προσμετράται  και στο Μεσανατολικό Πρωτάθλημα Ράλλυ, οπότε το μάξιμουμ των εβδομήντα (70) συμμετοχών αναμένεται να υπερκαλυφθεί. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 11 Οκτωβρίου (κανονικό τέλος) και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου (αυξημένο τέλος).
Σε μορφή pdf βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης οι κανονισμοί του αγώνα αλλά και σημαντικές πληροφορίες για το FxPro Ράλλυ Κύπρος. Το Βιβλίο Διαδρομής (Road Book) θα κοινοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου.
Επίσης, στο www.cyprusrally.com.cy οι φίλοι του αυτοκινήτου μπορούν να βρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ράλλυ, ενώ με μια απλή εγγραφή μπορεί κάποιος να λαμβάνει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο τα νέα της διοργάνωσης. Διατίθενται, ακόμα, πληροφορίες σχετικά με την αγορά εισιτηρίου για τις διάφορες εκδηλώσεις του FxPro Ράλλυ Κύπρος αλλά και των VIP πακέτων φιλοξενίας. Ήδη την ιστοσελίδα επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου σπορ, από την Κύπρο και το εξωτερικό.
Δύο ειδικές διαδρομές – θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του Eurosport, σε μια πρωτοποριακή τηλεοπτική παραγωγή στην οποία θα εναλλάσσονται πλάνα από κάμερες που βρίσκονται στο έδαφος, στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και σε ελικόπτερο.
Το «Ράλλυ Κύπρος» θεωρείται ως ένα από τα πιο «φωτογραφικά» στον κόσμο, με μοναδικά πλάνα που συνδυάζουν βουνό, άγρια φύση και θάλασσα, κάτι που τιμάται δεόντως από τα διεθνή τηλεοπτικά και φωτογραφικά δίκτυα. Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο αγώνας  που προορίζεται για την Golden Stage, που θα γίνει την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, την επόμενη του τερματισμού δηλαδή.
Η διαδρομή θα διεξαχθεί κοντά στη Λεμεσό, θα είναι μικτής επιφάνειας και σ’ αυτήν θα μπορούν να λάβουν μέρος οδηγοί απ’ όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχουν, διεκδικώντας έπαθλα 150.000 ευρώ, τουλάχιστον.
Eπίκεντρο του φετινού FxPro Ράλλυ Κύπρος θα είναι η Λεμεσός, ενώ ο αγώνας θα κινηθεί και στις επαρχίες Πάφου και Λευκωσίας. Μερικές διαδρομές θα είναι μικτής επιφάνειας, δηλαδή θα ξεκινάνε από άσφαλτο και θα ολοκληρώνονται σε χώμα, ή το αντίστροφο.
Στην φετινή διοργάνωση,  η διαδρομή του αγώνα έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί πέντε μήνες πριν την εκκίνηση. Το 65% αυτής θα είναι σε χώμα και 35% σε άσφαλτο, ενώ η επιλογή ελαστικών είναι ελεύθερη.
Σύντομα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης θα αναρτηθούν λεπτομέρειες για την Υπερειδική διαδρομή αλλά και την Love Cyprus Golden Stage, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου και θα μοιράσει 150.000 ευρώ στους νικητές.
Μην χάνετε λεπτό δράσης, συντονιστείτε στο www.cyprusrally.com.cy .Για πληροφορίες: Κρίς Χριστοδούλου
Τηλ: +357 22 818884

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.