Αρχική legacy Συμμετοχή ΥΠΕΞ, κ. Δ. Δρούτσα και ΑΝΥΠΕΞ, κας Μ. Ξενογιαννακοπούλου στο Συμβούλιο...

Συμμετοχή ΥΠΕΞ, κ. Δ. Δρούτσα και ΑΝΥΠΕΞ, κας Μ. Ξενογιαννακοπούλου στο Συμβούλιο Γενικών και Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. ΔρούτσαςΤη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας, από κοινού με την Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου, θα συμμετάσχουν στις εργασίες των Συμβουλίων Γενικών και Εξωτερικών Υποθέσεων, στο Λουξεμβούργο.

Η ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 28 και 29 Οκτωβρίου.
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων θα συζητηθούν η προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ηνωμένων Πολιτειών, Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ουκρανίας, η προοπτική της πραγματοποίησης της Συνόδου της Ενώσεως για τη Μεσόγειο, οι σχέσεις με την Κούβα και τη Γεωργία, η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή και η Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.