Home Hotels Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες Golf στο Porto Elounda Golf Club και το Crete Golf Club.

Νικητές αναδείχθηκαν στο Amateur Net Stableford στην κατηγορία των ανδρών ο κ. Γιώργος Βαφειάδης, 2ος ο κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος και 3ος ο κ. Σταμάτης Χουρδάκης. Στην κατηγορία των γυναικών η κα Χρυσή Βαφειάδη.

Στο Hole-In-One στην τρύπα Νο 5 δεν υπήρξε επιτυχία, ενώ στο Pro-Am του Crete Golf Club νικήτρια η ομάδα με παίκτες τους (Pro) Henrick Engdhal, (Am1) Μανόλη Μαρκαντωνάκη, (Αm2) Δημήτρη Κολάρο και (Αm3) Sven Bensen. Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους (Pro) Γιώργο Σωτηρόπουλο, (Αm1) Ελιάνα Κοκοτού, (Αm2) Ιωάννη Σταυρόπουλο, και (Αm3) Γιώργο Γενναράκη. ρίτη η ομάδα με παίκτες τους (Pro) Γιάννη Κακάκη Junior, (Am1) Γιάννη Κακάκη Senior, (Αm2) Νικόλαο Χαλαμπαλάκη και (Αm3) Alex Van de Craen.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version