Αρχική legacy Θετική η αγορά της Αυστρίας για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα

Θετική η αγορά της Αυστρίας για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα

Θετική η αγορά της Αυστρίας για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα
Από αριστερά η κα Μαίρη Λεμονή, Υπεύθυνη Πληροφοριών γραφείου ΕΟΤ Βιέννης, ο κ. Παναγιώτης Σκορδάς, Προϊστάμενος του γραφείου ΕΟΤ Βιέννης και η κα Λύντια Μαστρονικολή, Γενική Διευθύντρια του HAPCO.

Δυναμικό άνοιγμα στην πολλά υποσχόμενη συνεδριακή αγορά της Αυστρίας επιχείρησε για πρώτη φορά και ομολογουμένως πέτυχε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, συμμετέχοντας στο MICE Workshop, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2010 στη Βιέννη (Hotel Imperial Wien). Η πρωτοβουλία διοργάνωσης του Workshop ανήκε στην Corps Touristique Austria, στην οποία ανήκουν όλοι οι Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, με έδρα στη Βιέννη, μεταξύ των οποίων και το γραφείο ΕΟΤ.

Εκπρόσωποι εθνικών οργανισμών τουρισμού, όπως επίσης και Αυστριακοί επιχειρηματίες στον κλάδο του επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της Β2Β εκδήλωσης, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τις συνεδριακές δυνατότητες 15 χωρών. Πιο συγκεκριμένα στο MICE Workshop συμμετείχαν εθνικές αντιπροσωπείες τουρισμού από τη Γερμανία, τη Μεγ. Βρετανία, το Χονγκ-Κονγκ, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ιορδανία, την Κροατία, τη Μάλτα, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ελβετία, τη Σλοβενία, την Ουγγαρία, την Κύπρο, όπως βεβαίως και την Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε από το γραφείο ΕΟΤ Βιέννης και τον HAPCO.

Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ εκπροσώπων της Ελλάδας και επαγγελματιών της Αυστρίας, παρατηρήθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για διοργανώσεις συνεδρίων & εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο HAPCO σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς συνεργασίας του με τους επαγγελματίες της αυστριακής αγοράς και να προωθήσει όσο το δυνατόν πιο στοχευόμενα το ελληνικό συνεδριακό προϊόν μέσω ποικίλων δράσεων σε επίπεδο B2B συναντήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.