Αρχική General Γιατί η Κηφισιά, η Ν. Ερυθραία και η Εκάλη…”αξίζουν μια καλύτερη τύχη”!

Γιατί η Κηφισιά, η Ν. Ερυθραία και η Εκάλη…”αξίζουν μια καλύτερη τύχη”!

Η ΠΑOΛΑ ΚΑΤΡΑΝΤΖOΥ, Δημοσιογράφος και Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων σε μεγάλη εταιρία, αλλά και Υπεύθυνη Τηλεοπτικών Παραγωγών, όπως το “Άρωμα Ελλάδας” και με μεγάλη δραστηριότητα στις κοινωνικές υπηρεσίες, κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές, χάρη στην επιμονή του Β. Βάρσου.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων & Marketing στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, καθώς και Δημοσιογραφία – Μ.Μ.Ε. στο Πανεπιστήμιο του Puerto Rico.
Είναι μητέρα δύο παιδιών με πανεπιστημιακές σπουδές, και διαμένει μόνιμα στον Δήμο Κηφισιάς, από το 1972.
Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, αρχικά, μέσα από το Ίδρυμα “Θεοτόκος” και την οργάνωση για τα παιδιά με μυϊκή δυσπλασία, το γνωστό MDA, ενώ διετέλεσε Προέδρος και στη συνέχεια, εκλέχτηκε Επίτιμη Πρόεδρος του American Community Schools Alumni Association.
Στόχος της, να προσφέρει στον Δήμο Κηφισιάς την πολύτιμη εμπειρία, την οποία και έχει αποκτήσει μέσα από τις επαγγελματικές της ενασχολήσεις και τις εθελοντικές εργασίες της και να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην επιτυχία του νέου, διευρυμένου Δήμου της Κηφισιάς.
Γιατί η Κηφισιά, η Ν. Ερυθραία και
η Εκάλη…”αξίζουν μια καλύτερη τύχη”!
Tηλέφωνο επικοινωνίας  210 8088 858

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.