Αρχική Airlines News Από τις 4 Νοεμβρίου η Emirates Airline θα εξυπηρετεί εφτά εβδομαδιαίες πτήσεις...

Από τις 4 Νοεμβρίου η Emirates Airline θα εξυπηρετεί εφτά εβδομαδιαίες πτήσεις προς Σεϋχέλλες

Emirates AirlineΜε μία πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάπτυξη του τουρισμού στις Σεϋχέλλες, η Emirates αυξάνει από τις 4 Νοεμβρίου 2010 τα δρομολόγια μεταξύ του Ντουμπάι και του αρχιπελάγους σε εφτά πτήσεις εβδομαδιαίως.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράφτηκε, παρουσία του Jean Paul Adam, Υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών και του Adnan Kazim,  Emirates’ DSVP Planning and Research, Μνημόνιο Κατανόησης, υπογραμμίζοντας τις κοινές προωθητικές ενέργειες στη Μέση Ανατολή, μεταξύ του Ντουμπάι και του Συμβουλίου Τουρισμού των Σεϋχελλών,.

Η επιπλέον πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και θα αυξήσει την υπάρχουσα διαθεσιμότητα κατά 16%, διευκολύνοντας έτσι τους ταξιδιώτες αναψυχής και ειδικότερα τους τουρίστες από τη Μέση Ανατολή, ώστε να επισκεφθούν το δημοφιλή προορισμό.

Η πτήση EK 705 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 02:30 π.μ και θα φτάνει στις Σεϋχέλλες 07:00 π.μ. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK 706 θα αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες στις 08:30 π.μ, και θα φτάνει στο Ντουμπάι στη 13:00 μ.μ. Η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A340 – 500, το οποίο διαθέτει 12 θέσεις στην Πρώτη Θέση, 42 θέσεις στην Επιχειρηματική και 258 στην Οικονομική.

Ο Majid Al Mualla, Emirates’ Senior Vice President Commercial Operations, West Asia & Indian Ocean, δήλωσε: «Με την αύξηση της συχνότητας των πτήσεων που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2010, αυτή είναι η 3η προσθήκη πτήσης για την χρονιά αυτή στο δρομολόγιο προς Σεϋχέλλες. Αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης στην τουριστική βιομηχανία των Σεϋχελλών και αποδεικνύει ότι όλες οι προωθητικές μας ενέργειες αποδίδουν καρπούς.
Είμαστε ενεργοί συνεργάτες των Σεϋχελλών και αναλαμβάνουμε την δέσμευσή για περαιτέρω ενίσχυση των προσπαθειών για την προώθηση της περιοχής στη Μέση Ανατολή.  Σε συνεργασία με το Συμβουλίου Τουρισμού των Σεϋχελλών, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών για την εμπιστοσύνη τους στην Emirates».

Ο Alain St. Ange, Διευθύνων Σύμβουλος του Συμβουλίου Τουρισμού των Σεϋχελλών ανέφερε: «το Συμβούλιο Τουρισμού των Σεϋχελλών εκτιμά την υποστήριξη που έχει λάβει από την αεροπορική εταιρεία, η οποία πλέον έχει μετατρέψει το Ντουμπάι σε κόμβο προς τις Σεϋχέλλες. Η υπογραφή του Μνημονίου θα παγιώσει τη συνεργασία και θα φέρει θετικά αποτελέσματα, τόσο για την Emirates όσο και για τις Σεϋχέλλες.

Η Emirates έχει αποδειχθεί έμπιστος συνεργάτης, ειδικά αυτή την περίοδο όπου οι Σεϋχέλλες δημιουργούν ένα τουριστικό άνοιγμα προς τη Μέση Ανατολή.  Οι φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της Μέσης Ανατολής και των Σεϋχελλών, μπορούν να ενισχυθούν με την υπογραφή του Μνημονίου».

Πολλές δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί για την προώθηση του προορισμού κατά τη διάρκεια του χρόνου. Ανάμεσα τους ήταν και η δημιουργία ειδικών πακέτων για αγορές όπως της Ελλάδας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Μπαχρέιν, του Κατάρ, του Ομάν, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας, του  Λιβάνου, της Ιορδανίας και της Τουρκίας προς τις Σεϋχέλλες.

Μέσα στο 2009, επισκέφθηκαν τις Σεϋχέλλες 157,541 τουρίστες. Οι περισσότεροι προήλθαν από τις αγορές  της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Νοτίου Αφρικής και της Ρωσίας.

Για τους ταξιδιώτες με προορισμό τις Σεϋχέλλες, η επιπλέον πτήση θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο Ντουμπάι και στο διεθνές δίκτυο της Emirates, η οποία εξυπηρετεί περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.