Αρχική legacy Ανώτατη τιμητική διάκριση στην Κα Ρόδη Κράτσα από τον Πρόεδρο του Λιβάνου

Ανώτατη τιμητική διάκριση στην Κα Ρόδη Κράτσα από τον Πρόεδρο του Λιβάνου

Η Ρόδη Κράτσα με το παράσημο του Διοικητή του Εθνικού Τάγματος ΛιβάνουH ανώτατη τιμητική διάκριση, το μετάλιο του κέδρου του Λιβάνου απενεμήθει από τον Πρόεδρο του Λιβάνου Michel Sleiman, στην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρόδη Κράτσα.
Η κα Κράτσα τιμήθηκε για την πιστή και πολύτιμη φιλία προς την γειτονική χώρα και την δυναμική υποστήριξή της προς το λαό του Λιβάνου, ιδίως κατά τις κρίσιμες περιόδους.
Η κα Κράτσα έχει παρουσία στον Λίβανο και σε καιρό ειρήνης, αλλά και σε περιόδους πολιτικής αστάθειας. Υποστήριξε την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Λιβάνου και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά την περίοδο 2000-2002, εργάστηκε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ / Λιβάνου και ήταν πάντα παρούσα κατά την ταραχώδη και επικίνδυνη περίοδο μετά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Ραφίκ Χαρίρι. Υποστήριξε τις ενέργειες για την αποκατάσταση των πληγέντων περιοχών στο νότο και τη βελτίωση της ζωής των Παλαιστινίων προσφύγων στο Λίβανο.
Η κ. Κράτσα διατηρεί τακτική επικοινωνία και επαφές με
εκπροσώπους όλων των πολιτικών και θρησκευτικών ομάδων, σεβόμενη την πολυπολιτισμικότητα και την ευαίσθητη ισορροπία της χώρας. Υποστηρίζει τις προσπάθειες του πρωθυπουργού Εθνικής Ενότητας Σάαντ Χαρίρι για τη θεσμική, οικονομική και κοινωνική πρόοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.