Αρχική legacy Ένα προϊόν της Transhotel αφιερωμένο αποκλειστικά στους λάτρεις του χιονιού, του βουνού...

Ένα προϊόν της Transhotel αφιερωμένο αποκλειστικά στους λάτρεις του χιονιού, του βουνού και του Ski

Transhotel: για τους λάτρεις του χιονιού, του βουνού και του SkiΗ Transhotel, Proveedor Global de Servicios Turísticos (Παγκόσμιος Προμηθευτής Τουριστικών Υπηρεσιών), καθόρισε και ενέταξε στην παγκόσμια προσφορά της, ένα νέο τμήμα, αποκλειστικά αφιερωμένο στο προϊόν χιονιού και βουνού / SKI. Η εταιρεία έχει εντάξει στο προϊόν αυτό τα σημαντικότερα χιονοδρομικά κέντρα διεθνώς.
Η προσφορά είναι ευρεία και ποικίλα και διαθέτει, επιπλέων των δωματίων στα διάφορα ορεινά θέρετρα, κάρτες εισόδου σκι καθώς και διαφόρων ειδών δραστηριότητες βουνού.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα προϊόντα μέσω μίας νέας καρτέλας που εντάχθηκε στο TOR System Advanced. Είναι ήδη διαθέσιμα χιονοδρομικά κέντρα όπως η Σιέρρα Νεβάδα (Sierra Nevada) και αυτό του Φορμιγάλ (Formigal) στην Ισπανία, το Γραντ Βαλιρά (Grand Valira) στην Ανδόρρα, Τρές Βάγιες (Tres Valles) στη Γαλία και πολλά άλλα στις Άλπεις και τα Πυρινέα, όπως επίσης και τα μεγάλα χειμερινά θέρετρα στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.