Αρχική Airlines News OLYMPIC AIR: 15 και 28 ευρώ για δρομολόγια στο εσωτερικό και το...

OLYMPIC AIR: 15 και 28 ευρώ για δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό

Celestyal Cruises

Olympic AirΗ Olympic Air ενημερώνει το επιβατικό κοινό για μία μοναδική προσφορά με ναύλους 15 και  28 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα.

15 ευρώ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα- Αλεξανδρούπολη, Αθήνα-Χίος, Αθήνα-Κως

Ειδικότερα για τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα- Αλεξανδρούπολη, Αθήνα-Χίος, Αθήνα-Κως ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

28 ευρώ: Αθήνα-Κάιρο, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, Αθήνα-Λάρνακα, Θεσσαλονίκη-Λονδίνο

Για τα δρομολόγια Αθήνα-Κάιρο, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, Αθήνα-Λάρνακα και Θεσσαλονίκη-Λονδίνο ο ναύλος ανέρχεται σε 28 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Η προσφορά ξεκινά από αύριο, 23 Σεπτεμβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. OLYMPIC AIR: 15 και 28 ευρώ για δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό…

    Η Olympic Air ενημερώνει το επιβατικό κοινό για μία μοναδική προσφορά με ναύλους 15 και 28 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.