Home legacy Προβολή της Ελλάδας στη Γερμανία

Προβολή της Ελλάδας στη Γερμανία

Η βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας στη Γερμανία είναι ο βασικός σκοπός της προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη με την προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσω της εφημερίδας Bild (18 εκατ. αναγνώστες).
Η προσπάθεια ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή του κόμματος FDP, κ. Γ. Χατζημαρκάκη σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την υποστήριξη του ΕΟΤ.
Το πρόγραμμα προβολής περιελάμβανε συνέντευξη του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνου και ένα διαγωνισμό του οποίου οι 200 νικητές κέρδισαν από μια εβδομάδα φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και 5* (Μέλη ΣΕΤΕ).
Η φιλοξενία υποστηρίζεται από την Aegean Airlines, τη ΓΕΠΟΕΤ (Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), τον ACCTA (Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης) και τον ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων).
Ο ΣΕΤΕ ευχαριστεί θερμά τα Μέλη του για την ευγενή προσφορά τους, καθώς επίσης το ΥΠΠΟΤ και τον ΕΟΤ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version