Αρχική legacy Ο Κώστας Σκανδαλίδης το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στην έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και...

Ο Κώστας Σκανδαλίδης το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στην έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας του Δήμου Δίου

O  Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, το  Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μμ. θα εγκαινιάσει την 8η  Έκθεση τοπικών Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας του Δήμου Δίου, Ν. Πιερίας  (Δημοτικό Στάδιο Καρίτσας).O Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, το  Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μμ. θα εγκαινιάσει την 8η Έκθεση τοπικών Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας του Δήμου Δίου, Ν. Πιερίας  (Δημοτικό Στάδιο Καρίτσας).

Η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας διοργανώνεται στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010,  για 8η συνεχή χρονιά από το Δήμο Δίου  με τη συμμετοχή των δήμων Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου και υποστηρίζεται από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Πιερίας, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ν. Πιερίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.