Αρχική Culture Σήμερα ο Andrea Bocelli στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Σήμερα ο Andrea Bocelli στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Σήμερα το βράδυ, θα εμφανισθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο κορυφαίος τενόρος Andrea Bocelli, προσκεκλημένος του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Σήμερα το βράδυ, θα εμφανισθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο κορυφαίος τενόρος Andrea Bocelli, προσκεκλημένος του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. “Εάν ο Θεός είχε φωνή, θα έμοιαζε με τη φωνή του Andrea Bocelli” είναι το πασίγνωστο σχόλιο της Celine Dion για το διάσημο καλλιτέχνη. Η παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας της φωνής του τον έχει εντάξει ανάμεσα στους καλλιτέχνες-θρύλους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων διεθνώς και με το δικό του Aστέρι στο Δρόμο της Δόξας στο Ηollywood.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Προς τιμή του σπουδαίου καλλιτέχνη και Πρέσβη Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος, η Πρόεδρος του BCA Fund κα Ασπασία Λεβέντη παρέθεσε δείπνο στο Ecali Club

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.