Αρχική legacy Flight Options-Kiss Flights ο τέταρτος Tour operator που κατέρευσε μέσα στο καλοκαίρι

Flight Options-Kiss Flights ο τέταρτος Tour operator που κατέρευσε μέσα στο καλοκαίρι

Η ανακοίνωση στο site της flight options/kiss“Από 17.00 hrs στις 17 Αυγούστου διεκόπησαν οι δραστηριότητες του ομίλου εταιρειών Flight Options. Η Αρχή της Πολιτικής Αεροπορίας έχει ενημερωθεί και είμαστε εν αναμονή περαιτέρω οδηγιών σχετικά με την κατάσταση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΥΠΑ για την περαιτέρω ενημέρωση
www.atol.org.uk”
Είναι η ανακοίνωση που έχει τοποθετηθεί στο site της εταιρίας Flight Options-Kiss.
Η εταιρεία προσέφερε πακέτα διακοπών περιλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων προς την Ελλάδα, την Τουρκία, της Αίγυπτο και τα Κανάρια Νησιά.
Πρόκειται για την τέταρτη πτώχευση Tour Operator μέσα στους δύο τελευταίους μήνες.
Στις 12 Αυγούστου διεκόπησαν και οι εργασίες του Tour Operator Sun 4 U, ενώ στις 16 Ιουλίου του Goldtrail Travel Limited, και στις 2 Ιουλίου της International Flights Limited.
Η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ζημιά που υπέστησαν από την τέφρα του ηφαιστείου της Ισλανδίας θεωρούνται τα κυριότερα αίτια που δημιούργησαν πρόβλημα στις οικονομικά ασθενέστερες εταιρίες.
Το site της ΥΠΑ της Αγγλίας με τις ανακοινώσεις για τις πτωχευσεις tour operatorΣύμφωνα με πληροφορίες της ΥΠΑ του Ηνωμένου Βασιλείου οι πελάτες των παραπάνω Tour Operator προστατεύονται από το θεσμοθετημένο καθεστώς ΑΤΟL (Air Travel Organiser’s Licence) το οποίο διαχειρίζεται η Πολιτική Αεροπορία της Αγγλίας και το οποίο τους δίνει την δυνατότητα επαναπατρισμού μετά το πέρας των διακοπών τους, χωρίς κάποια επιπλέον ταλαιπωρία.
Πληροφορίες και συμβουλές θα πρέπει να ζητούν από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O τέταρτος Tour operator που κατέρευσε μέσα στο καλοκαίρι: Flight Options-Kiss Flights…

    Από 17.00 hrs στις 17 Αυγούστου διεκόπησαν οι δραστηριότητες του ομίλου εταιρειών Flight Options-Kiss Flights….

  2. Flight Options-Kiss Flights ο τέταρτος Tour operator που κατέρευσε μέσα στο καλοκαίρι | Travelling News…

    Από 17.00 hrs στις 17 Αυγούστου διεκόπησαν οι δραστηριότητες του ομίλου εταιρειών Flight Options. Η Αρχή της Πολιτικής Αεροπορίας έχει ενημερωθεί και είμαστε εν αναμονή περαιτέρω οδηγιών σχετικά με την κατάσταση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΥΠΑ γι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.