Αρχική legacy Μύκονος, Μουσικές βραδιές στον άσπρο κήπο

Μύκονος, Μουσικές βραδιές στον άσπρο κήπο

Ξεχωριστές βραδιές με λόγο, μουσική και ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί, οργανώνονται για τέταρτη χρονιά φέτος στον Άσπρο Κήπο, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Φίλων Δήλου-Ρήνειας και της Λαογραφικής Συλλογής Μυκόνου.
Σκοπός και των δύο οργανωτικών φορέων είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση και συντήρηση του κτιρίου και των συλλογών του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου.
Η πρώτη βραδιά, Οδοιπορικό με την Κλυταιμνήστρα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 18 Ιουλίου ενώ η επόμενη βραδιά είναι την Παρασκευή 6 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα:
Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9 μ.μ. – Αφιέρωμα στον Φρεντερίκ Σοπέν
Ο γνωστός Έλληνας πιανίστας, συνθέτης και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός ενώνει τη φαντασία και το εκρηκτικό του τεμπεραμέντο με τον διεθνούς φήμης περκασσιονίστα-κρουστό Σόλη Μπαρκή, σε μια συναυλία αφιέρωμα στον Φρειδερίκο Σοπέν. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θέματα από πρελούδια, μαζούρκες, σονάτες, αποσπάσματα από κονσέρτα για πιάνο, μοναδικά διασκευασμένα σε ένα ανεπανάληπτο μείγμα αυτοσχεδιασμού τζαζ και κλασικής μουσικής.
Δευτέρα 16 Αυγούστου στις 9 μ.μ. – Ιστορίες μιας κιθάρας
Η Βαρβάρα Γύρα ζει στο Παρίσι και κάνει διεθνή καριέρα. Έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία και έχει δώσει άπειρα ρεσιτάλ σ’ όλο τον κόσμο. Καλεσμένη μας στη Μύκονο θαμας ταξιδέψει με την κιθάρα της στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική.
Ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος (100 άτομα μόνο) και οι προσκλήσεις θα διατίθενται προς € 40.- το άτομο. Μετά τις συναυλίες θα ακολουθήσει δεξίωση με Μυκονιάτικες λιχουδιές.
Λαχνός – Παράλληλα, η Γκαλερί Minima στο Γουμενιό, προσέφερε δυο εικόνες/πορτρέτα ζωγραφισμένα με το χέρι με την Βυζαντινή τεχνοτροπία, με φύλλο χρυσού, για τον φετινό λαχνό υπέρ του Λαογραφικού Μουσείου. Οι λαχνοί διατίθενται προς € 5.- και η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Εισιτήρια – Πληροφορίες
Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου 22890 22591, ΚΔΕΠΑΜ, Ματογιάννια 22890 27791,

Κατάστημα Ηλία Λαλαούνη 22890 22444, Νίκος Ασημομύτης 6974 120069, Μαρλένα Γεωργιάδη 6944 327095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.