Αρχική legacy ΣΕΤΕ, Η αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης δείκτης αξιοπιστίας της χώρας

ΣΕΤΕ, Η αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης δείκτης αξιοπιστίας της χώρας

Η οικονομική ανόρθωση και η αξιοπιστία της χώρας είναι τα δυο κύρια ζητούμενα της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε. Στο πλαίσιο αυτό, η βούληση και η αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να εξασφαλίσει μέσω της τήρησης των νόμων την ομαλή λειτουργία της αγοράς, είναι ιδιαίτερα καθοριστική.
Μετά τις σημερινές άκαρπες συνομιλίες και τη συνέχιση της απεργίας των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, η Κυβέρνηση οφείλει να επιδείξει τη δέουσα αποφασιστικότητα, να εφαρμόσει τους νόμους, να αποκαταστήσει και να εγγυηθεί τη λειτουργία της οικονομίας, παράλληλα με το αίσθημα ηρεμίας που είναι ιδιαίτερα αναγκαίο σήμερα στο κοινωνικό σύνολο.
Η ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών και η συνέπεια στην υλοποίηση του προγράμματος σταθερότητας, είναι η μοναδική ευκαιρία, αυτή τη στιγμή,  ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η όποια ολιγωρία σε αυτήν την προσπάθεια και η όποια αστοχία στην επίτευξη αυτών των στόχων θα προξενήσει ανυπολόγιστες ζημιές στην οικονομία και την κοινωνία.
Παράλληλα, όλες οι επιχειρηματικές τάξεις οφείλουν να υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης και να αποφεύγουν την καταστροφολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.