Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής με την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής με την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Από αριστερά το μέλος του Δ.Σ Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Ποσειδώνας Θεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Ρόκκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018  στα Γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Η συνάντηση στράφηκε στα τρέχοντα θέματα που άπτονται του Τουρισμού στα Ιόνια Νησιά και ειδικότερα στην Κέρκυρα, αλλά ταυτόχρονα αφορούν την οικονομική και κοινωνική πρόοδο του τόπου.

Έγινε ενημέρωση για τις  σε εξέλιξη δράσεις της Περιφέρειας, αλλά και τις επόμενες, ώστε να διατηρηθεί η ζήτηση του τουριστικού  μας προϊόντος σε υψηλά επίπεδα με απώτερο στόχο την θωράκιση του, από τοπικές, εγχώριες και διεθνείς συγκυριακές καταστάσεις.

Λήφθηκαν  από κοινού αποφάσεις για  δράσεις και ενέργειες ακόμα για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων, τόσον επί ορατών, όσον και επί απρόβλεπτων αρνητικών γεγονότων, που μπορούν να συμβούν σε κάθε τουριστικό προορισμό.

Από τη συνάντηση, διαπιστώθηκε η ταυτότητα των απόψεων και θεωρήθηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές.

Από πλευράς Ένωσης Ξενοδόχων παραβρέθηκε ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Ρόκκας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ποσειδώνας Θεοδώρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.