Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκίνησε η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας κρατήσεων Go2Greece

Ξεκίνησε η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας κρατήσεων Go2Greece

Την έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας κρατήσεων Go2Greece για τις επιχειρήσεις-μέλη της ανακοίνωσε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων, προσφέρει στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων τη δυνατότητα προβολής τους και την αύξηση των κρατήσεών τους σε σημαντικό βαθμό, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο και, κυρίως, το κόστος διεκπεραίωσής τους, αφού το ποσοστό προμήθειας κυμαίνεται στο χαμηλότερο επίπεδο.

Η Go2Greece προσφέρει στους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων τη δυνατότητα να προσελκύσουν πελάτες από το διευρυμένο, ιντερνετικό κοινό, και στους εν δυνάμει ταξιδιώτες την ευκαιρία να βρουν το κατάλληλο κατάλυμα στην ιδανική για αυτούς τιμή.

Μέσω της πλατφόρμας, ο επισκέπτης μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε κατάλυμα και, φυσικά, να προχωρήσει στην κράτησή του με τον πιο γρήγορο, ασφαλή και αποδοτικό τρόπο.

Ενσωματώνοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, η πλατφόρμα Go2Greece απευθύνεται σε επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, συνιστώντας για τους ιδιοκτήτες τους ένα αξιόλογο «εργαλείο» δουλειάς.

«Είναι καιρός οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της διαδικτυακής τους παρουσίας», υπογραμμίζει σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., κ. Παναγιώτης Τοκούζης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.