Αρχική Αθλητικά «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

«RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

OI ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Αρχίζουν στο Ηράκλειο από την Πέμπτη 22 Μαρτίου οι εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Ειδικά για φέτος, λόγω των έργων ανάπλασης κεντρικών δρόμων της πόλης, το RUN GREECE μεταφέρεται στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αισθανθούν τη χαρά του τερματισμού σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας, που διετέλεσε ολυμπιακή εγκατάσταση, προσφέρει καθημερινά τα μέγιστα στον αθλητισμό του νησιού μας και στο οποίο έχουν αγωνιστεί αθλητές παγκοσμίου επιπέδου και έχουν διεξαχθεί αγώνες ξεχωριστής αθλητικής αξίας.

Τον αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ διοργανώνουν για έκτη συνεχή χρονιά, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με μεγάλο χορηγό τη WIND HELLAS.

Το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, από ηλικία 10 ετών και μεγαλύτερους – μεγαλύτερες. Τους προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή τους ως δρομείς και περιπατητές, αλλά και ως εθελοντές και θεατές των αγώνων.

Ο αγώνας αυτός δεν αποτελεί μόνο ένα αθλητικό γεγονός, αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από το RUN GREECE – κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, που οι συμμετέχοντες μπορούν να τις διασχίσουν με όποιο τρόπο επιθυμούν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ αλλά και ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ, απολαμβάνοντας το παραλιακό μέτωπο, αλλά και το χειροκρότημα και την υποστήριξη των εκατοντάδων θεατών στη διάρκεια της διαδρομής και του τερματισμού τους μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

10.00:   Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2002 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.45:   Αγώνας Παιδιών 1.100μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέννησης 2006 – 2007 – 2008).

12.00:   Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2005 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Περιφέρεια Κρήτης, Ισόγειο (από 08.00 μέχρι 15.00).

Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος – γραφείο 14 (09.00 – 14.00)

Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα – Χανιώπορτα (από 09.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 20.00). Τηλ.: 2810253587.

  • Επίσης η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σαιτ της διοργάνωσης:

www.run-greece.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.