Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: Η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο τον Ιανουάριο

Alitalia: Η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο τον Ιανουάριο

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία έλαβε το 2017 την τρίτη θέση στην Ευρώπη και την έκτη μεταξύ των μεγάλων διεθνών αεροπορικών εταιρειών

Η Alitalia κατατάχθηκε ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2018 με το 91,89% των πτήσεών να προσγειώνονται στην ώρα τους, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσε η έγκυρη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ FlightStats, που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη των αεροπορικών εταιρειών από άποψη συνέπειας.

Τα στοιχεία του Ιανουαρίου ακολουθούν την επιτυχία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του 2017, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική επίδοση της Ιταλικής αεροπορικής εταιρείας: με το 82,78% των πτήσεων να φτάνουν στην ώρα τους, η Alitalia κατατάχθηκε τρίτη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία μεταξύ των μεγάλων ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών(‘European Major Airlines) και έκτη μεταξύ των μεγάλων διεθνών αεροπορικών εταιρειών(‘Major International Airlines’).

Με το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε το 2017, η Alitalia συνεχίζει να σημειώνει αισθητή βελτίωση στις επιχειρησιακές της επιδόσεις σε σχέση με τα προηγούμενα δύο έτη που η έγκαιρη άφιξη των πτήσεων ήταν 78,9% το 2016 και 75,3% το 2015.

Για την κατάταξη Ιανουαρίου 2018 από το Flightstats επισκεφθείτε: https://www.flightstats.com/v2/monthly-performance-reports/airlines. Οι επιδόσεις έγκαιρης άφιξης πτήσεων για το 2017 είναι επίσης διαθέσιμες στο FlightStats.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.