Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσίασε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσίασε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Με τη φράση «το Φεστιβάλ ανήκει στην όλη» ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, παρουσίασε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για το καλοκαίρι 2017, χθες στην κατάμεστη από δημοσιογράφους και εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων, αίθουσα, στην Πειραιώς 260.

Συνέντευξη ΤύπουΕφέτος είναι η χρονιά της «πραγματικής πρεμιέρας και των εγκαινίων» είπε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλο«Εγκαινιάζουμε νέους θεσμούς, συνεργασίες και ανοίγματα εντός του Φεστιβάλ, που ελπίζω να μπολιάσουν την ελληνική καλλιτεχνική πραγματικότητα και να εδραιωθούν, προκειμένου να δώσουν τους καρπούς τους στο μέλλον» συνέχισε.
 
Εκτός από το Λύκειο αρχαίου δράματος στην Επίδαυρο, για σπουδαστές και ηθοποιούς, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ανήγγειλε το «Άνοιγμα στην πόλη» με συμμετοχικές δράσεις πολιτών σε Αθήνα, Πειραιά έως την Ελευσίνα. Ακόμα, συναυλίες στον Κήπο της Πειραιώς 260, σε απ’ ευθείας μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και, για πρώτη φορά, μουσικές παραστάσεις στο κτίριο Ολύμπιον της Λυρικής, στην οδό Ακαδημίας.

Κονιόρδου Θεοδωρόπουλος«Το πρόγραμμα έχει τόσες πτυχές κι ενδιαφέρουσες συνεργασίες, δίνει έμφαση στους νεότερους δημιουργούς, έχει διεθνές προφίλ, παρ’ όλη την κρίση που ζούμε, δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, στην Αθήνα και τον Πειραιά, που μας κάνουν να νιώθουμε ότι, ενώ ζούμε σε αυτή πόλη την οποία μόνοι μας την έχουμε απαξιώσει, αξίζει να τη ζούμε» χαιρέτισε η Λυδία Κονιόρδου.
 
Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου φέτος ξεκινά με ένα νέο θεσμό αυτόν των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, από 22 έως 28 Μαϊου, στην Πειραιώς 260.
 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.