Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκδήλωση Περιφέρειας Κρήτης – ΣΕΤΕ Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό...

Εκδήλωση Περιφέρειας Κρήτης – ΣΕΤΕ Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό

ΣΕΤΕ_ΠΕΡΙΦ_ΚΡΗΤΗΣ Με στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεργειών, μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Συνδέσμου με φορείς τουρισμού της Κρήτης, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του μεγαλύτερου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας.

ΣΕΤΕ_ΠΕΡΙΦ_ΚΡΗΤΗΣ-1 ΣΕΤΕ_ΠΕΡΙΦ_ΚΡΗΤΗΣ_3Πιο συγκεκριμένα, τη Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2016, η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Συνέργειες Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα».

ΣΕΤΕ_ΠΕΡΙΦ_ΚΡΗΤΗΣ_4Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης.

Στις κεντρικές ομιλίες, τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γενικός Διευθυντής τηςMarketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, τόνισαν το γεγονός ότι οι καταλύτες για την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρήτης ως τουριστικό προορισμό είναι η συνεργασία και η συλλογικότητα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, μέλη του ΣΕΤΕ, αλλά και εκπρόσωποι φορέων τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, τη Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη εργασίας στα Χανιά, με τη συμμετοχή μελών του ΣΕΤΕ και τοπικών φορέων, όπου και συζητήθηκαν τόσο τα ζητήματα που προκύπτουν από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, όσο και οι προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.