Αρχική General ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: Νέα ποσοστά εισφορών για τις Α.Π.Δ. μισθολογικής περιόδου απασχόλησης 06/2016 και...

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: Νέα ποσοστά εισφορών για τις Α.Π.Δ. μισθολογικής περιόδου απασχόλησης 06/2016 και μετά

ikaΣύμφωνα με τη τελευταία ενημέρωση από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ οι Εργοδότες Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων, μετά την έκδοση της εγκυκλίου Φ80020/οικ22104/Δ15405/30-6-2016 της Γ.Γ.Κ.Α., θα πρέπει να υποβάλλουν Α.Π.Δ., μισθολογικής περιόδου απασχόλησης Ιουνίου 2016 (06/2016), στο τροποποιημένο μηχανογραφικό σύστημα του Ο.Π.Σ./ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με τα νέα ποσοστά ασφαλιστικών εισφορών υπέρ Ε.Τ.Ε.Α., προσαυξημένα κατά 1%. 

 
Είναι διαθέσιμο αρχείο (txt) με ενημερωμένους τους Κωδικούς Πακέτων Κάλυψης (Κ.Π.Κ.), στους οποίους δεν επέρχεται καμία αλλαγή στην κωδικοποίηση, παρά μόνο στο ποσοστό ασφάλισης υπέρ Ε.Τ.Ε.Α. στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ – Αρχική σελίδα και στο πεδίο Ενημερώσεις / Αντληση Εντύπων / Εργαλεία / Οδηγός Σύνδεσης Κωδικών (ΟΣΥΚ). 

Κατά συνέπεια οι Α.Π.Δ. μισθολογικής περιόδου απασχόλησης 06/2016 θα γίνονται πλέον αποδεκτές, με τα νέα ποσοστά εισφορών. Αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων, την υποβολή των Α.Π.Δ. και τη διαχείριση των ήδη υποβληθεισών Α.Π.Δ., πριν από την αύξηση του ποσοστού των εισφορών υπέρ Ε.Τ.Ε.Α.,θα δοθούν μετά την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου από το Ε.Τ.Ε.Α. 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ       

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.