Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 04 Μαϊου, στους κόμβους Μάνδρας και Κινέτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 04 Μαϊου, στους κόμβους Μάνδρας και Κινέτας

1_2Σύμφωνα με ανακοίνωση, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ισχύσουν, στους κόμβους της Μάνδρας και Κινέτας

Πιο συγκεκριμένα

 στην περιοχή του Κόμβου της Μάνδρας από την Δευτέρα 04/05 έως και την Παρασκευή  08/05 κάθε βράδυ από τις 20:00 ως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα περιορίζεται σε τμήμα του πλάτους της κάθετης οδού Ελευσίνας – Θήβας και των κλάδων εισόδου/εξόδου από και προς της ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου.
 
 στην περιοχή του κόμβου της Κινέτας από την Δευτέρα 04/05 έως και το Σάββατο 09/05 με ολικό αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στη ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου  με κατεύθυνση προς Αθήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου η είσοδος των οχημάτων προς τη ΝΕΟ με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξυπηρετείται προσωρινά μέσω της ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και του Κόμβου Πανοράματος (ΧΘ 53,5).
 
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (J&P και ΑΚΤΩΡ αντίστοιχα, μέλη της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).
 
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.