Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το 1ο Συνέδριο του Traveller Made ® στην Αθήνα

Το 1ο Συνέδριο του Traveller Made ® στην Αθήνα

Mr. Quentin Desurmont President of Traveller Made
Mr. Quentin Desurmont President of Traveller Made

Mr. George Eliades Managing Partner Algean Group & Mrs. Annia Spiliopoulou Eliades Managing Partner Algean Group
Mr. George Eliades Managing Partner Algean Group & Mrs. Annia Spiliopoulou Eliades Managing Partner Algean Group

Το 1ο Traveller Made® Members’ Reunion Conference υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα, στο Astir Palace στις 5 Απριλίου 2014 υπό την διοργάνωση του Seez Travel και του τμήματος εκδηλώσεων της Omni Apico, μέλη, και οι δύο εταιρίες, του ομίλου Algean Group.Το Seez Travel έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η Ελλάδα ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως πρότεινε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Traveller Made® στην Αθήνα, το οποίο έγινε ευρέως αποδεκτό. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου 40 από τους σημαντικότερους ιδιοκτήτες και CEO’s ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών γραφείων παρευρέθηκαν στις 4-6 Απριλίου στην Αθήνα, από χώρες όπως τη Γαλλία, την Ελβετία , την Ολλανδία, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία, τη Λετονία, το Βέλγιο, την Τσεχία και από τη Λιθουανία.

Το Traveller Made® είναι μία ευρωπαϊκή κοινότητα δικτύωσης που απαρτίζεται από Travel Designers, αφοσιωμένους στο να παρέχουν πολυτελή, μοναδικά ταξίδια σε επισκέπτες που αναζητούν διαφορετικές και πρωτότυπες εμπειρίες και αναζητούν εξειδικευμένους συμβούλους που γνωρίζουν τις ανάγκες τους και δεσμεύονται πλήρως για την εξυπηρέτηση τους.

Conference round table
Conference round table

Ο Quentin Desurmont, ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του Traveller Made® συναντήθηκε με Έλληνες ξενοδόχους οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής αυτής κοινότητας. Ο ίδιος δήλωσε «Η Ελλάδα έχει απίστευτες προοπτικές, προφέροντας τεράστιες δυνατότητες για τους ταξιδιώτες με υψηλή αγοραστική δύναμη, οι οποίοι αναζητούν διαφοροποιημένες εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.»

Ο κ. Γιώργος Ηλιάδης, ιδρυτικό μέλος της Algean Group ανέφερε «Όλοι εμείς οι οποίοι ασχολούμαστε με τα ταξίδια και δημιουργία εμπειριών θα πρέπει τόσο συλλογικά όσο και ατομικά, να προωθήσουμε αυτή την όμορφη χώρα ως έναν πολυτελή προορισμό που προσφέρεται για ξεχωριστές εμπειρίες. Διοργανώνοντας στην Αθήνα το 1ο Traveller Made®  Members’ Reunion Conference, ο Όμιλος μας δείχνει έμπρακτα τη δέσμευση του να κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.”

Η κα. Άννια Σπηλιοπούλου Ηλιάδη, ιδρυτικό μέλος της Algean Group επεσήμανε «Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του Traveller Made®  Members’ Reunion Conference για τις γόνιμες συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών. Με τη συνεργασια του ΕΟΤ και της Starwood, σχεδιάσαμε μια θαυμάσια εμπειρία για τα 40 κορυφαία ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία, που επισκέφθηκαν την Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθειά μας, βίωσαν την Αθήνα ως μια ζωντανή και ενδιαφέρουσα πόλη και όχι ως μια ενδιάμεση στάση στις διακοπές τους στα νησιά

Το Seez Travel είναι μια εταιρία Travel Design, με φρέσκια αντίληψη και φιλοσοφία η οποία επιδιώκει να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα του τουρισμού. Η πολυτέλεια άλλωστε είναι πλέον μια βιωματική εμπειρία. Το Seez εξυπηρετώντας την αυξανόμενη ζήτηση στο bespoke Τravel Design, προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, πολύτιμες εμπειρίες χτίζοντας αναμνήσεις μιας ζωής, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.