Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με θετικά δημοσιεύματα για τον ελληνικό τουρισμό, υποδέχθηκαν την υπουργό τουρισμού, στο...

Με θετικά δημοσιεύματα για τον ελληνικό τουρισμό, υποδέχθηκαν την υπουργό τουρισμού, στο Τορόντο

Dusk falls on Folegandros, an island with rugged landscapes and cliff-hugging villages. (Alexander Besant)
Dusk falls on Folegandros, an island with rugged landscapes and cliff-hugging villages. (Alexander Besant)

Με θετικά δημοσιεύματα για τον ελληνικό τουρισμό, υποδέχθηκαν  την υπουργό τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, στο Τορόντο, δυο από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του Καναδά και ένα ενημερωτικό site. Στα σχετικά άρθρα υπάρχουν κολακευτικά σχόλια τόσο για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη όσο και για τα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα:
—Ο δημοσιογράφος  της  εφημερίδας Globe and Mail τονίζει ότι η Αθήνα είναι μία πολύ «γοητευτική» πόλη η οποία αποκαλύπτεται στον ταξιδιώτη που αποφεύγει τις τουριστικές παγίδες. Ο  δημοσιογράφος προβαίνει σε συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν τη διαμονή του επισκέπτη αξέχαστη.  Επιπλέον επισημαίνει ότι η Αθήνα διαθέτει νυχτερινή ζωή που ανταγωνίζεται επάξια τις άλλες μεσογειακές πόλεις ενώ τα καφέ της είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Τέλος, τονίζει ότι οι κάτοικοι της Αθήνας παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει στο παρελθόν βρίσκουν ξανά  τον δρόμο τους.
—Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Globe and Mail, με τίτλο “5 Greek islands you haven’t heard of – but need to see” αναφέρεται στις ομορφιές λιγότερο γνωστών ελληνικών νησιών και ειδικότερα σε: Φολέγανδρο, Πάτμο, Ανάφη, Σάμο και Σαμοθράκη.
—Η εφημερίδα Toronto Star αναφέρεται με θετικό τρόπο στην Ελλάδα και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο αυξημένο ενδιαφέρον για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη. Επισημαίνει ακόμη  ότι οι online κρατήσεις είναι αυξημένες για το νησί της Μυκόνου από 20 έως 30%. Τέλος, αναφορά γίνεται στην ανακήρυξη του έτους της Γαστρονομίας στην Σαντορίνη  καθώς το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν διάφορα φεστιβάλ για την προώθηση των προϊόντων του νησιού.

Η υπουργός Τουρισμού κυρία  Όλγα Κεφαλογιάννη, αναχωρησε χθες για το Τορόντο, με στόχο την προώθηση των θεμάτων του Τουρισμού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας, με στοχευμένες συναντήσεις και δράσεις ενημέρωσης του καναδικού κοινού.
Η κυρία  Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, tour operators και παράγοντες του Τουρισμού στον Καναδά. Επιπλέον θα πραγματοποιήσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο BNN και το CTV καθώς και συνέντευξη στην εφημερίδα Toronto Star.
Τέλος, η κυρία υπουργός θα παρευρεθεί στην ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Παράδοσης (Hellenic Heritage Foundation). Το εν λόγω Ίδρυμα είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προάγει τον Ελληνικό Πολιτισμό στον Καναδά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.