Greece's travel & tourism newspaper

TitaniaΤο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται την Περίοδο της Σαρακοστής με Αγιορείτικες Γεύσεις, εμπνευσμένες από τη διατροφή των ασκητών μοναχών του Αγίου Όρους. Η Αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται σε προϊόντα της Ελληνικής υπαίθρου και θάλασσας, όπως το ελαιόλαδο, τα όσπρια, τα λαχανικά και τα θαλασσινά.


 
Έτσι, από την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου) έως και τη Μεγάλη Παρασκευή (3 Μαϊου), στον χώρο της La Brasserie θα σερβίρονται καθημερινά νηστίσιμα πιάτα από ένα πλούσιο μενού ειδικά σχεδιασμένο για την Περίοδο της Σαρακοστής από τον executive chef του ξενοδοχείου κύριο Χρήστο Τζιλήρα.
 
Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρόταση, βασισμένη σε Αγιορείτικες συνταγές, που περιλαμβάνει μια πλούσια επιλογή από δημιουργικά πιάτα όπως Πατατοσαλάτα με ελιές, μουστάρδα, βότανα και λεμόνι, Γιουβέτσι με γαριδάκι, λαχανικά και δυόσμο, «Φασουλαταβάς» γίγαντες στον φούρνο, Ασουρέ και Μηλόπιτα με ταχίνι.
 
Το ΤΙΤΑΝΙΑ πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, προσφέροντας ένα μενού μοναδικών Αγιορείτικων Γεύσεων που θα προσφέρεται στον χώρο της La Brasserie καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe to Daily Travelling News





ODYSSEAS

Ειδήσεις στα Ελληνικά News in English


Hellenic Travelling monthy travel guide since 1991


Thank you for taking the time

Live Ship Traffic


Live Air Traffic