Αρχική Αεροπορικά Νέα Το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου μετονομάστηκε σε Brandenburg

Το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου μετονομάστηκε σε Brandenburg

Το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου μετονομάστηκε σε BrandenburgΑπό 1ης Ιανουαρίου 2012, το Flughafen Berlin-Schönefeld GmbH (FBS) μετονομάστηκε σε Flughafen Berlin Brandenburg GmbH (FBB), το καθεστώς του ως νομικό πρόσωπο παραμένει ανεπηρέαστο.

Όλες οι συμβάσεις που έχουν συναφθεί μεταξύ FBS και τρίτων μερών, εξακολουθούν να ισχύουν. Εξ άλλου από τις 11 Δεκεμβρίου 2009, το Εποπτικό Συμβούλιο των αεροδρομίων του Βερολίνου έχει εγκρίνει ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο το όνομα για το νέο αεροδρόμιο, θα είναι Berlin Brandenburg Willy Brandt Airport.

Σύμφωνα με τον Δρ Rainer Schwarz, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Αεροδρόμια του Βερολίνου: «Η μετονομασία αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας εικόνας για την εταιρεία. Όταν το νέο Berlin Brandenburg Willy Brandt Airport ανοίξει τη 3η Ιουνίου 2012, μια νέα εποχή αρχίζει στην ιστορία των Αεροδρομίων του Βερολίνου. Το νέο αεροδρόμιο μας θα ορίζεται με τον κωδικό BER. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.