Αρχική General Σε μαζική παρουσία καλεί τα μέλη του το ΞΕΕ

Σε μαζική παρουσία καλεί τα μέλη του το ΞΕΕ

1η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού  Επιμελητηρίου της ΕλλάδοςΕν όψει της δυσμενέστατης οικονομικής κατάστασης της χώρας και των πολιτικών εξελίξεων, η διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, καλεί σε μαζική παρουσία και συμμετοχή τους ξενοδόχους όλης της χώρας, σε μια καθοριστική συνάντηση για την επιτυχία της κοινής προσπάθειας.  

Το ΞΕΕ τονίζει ότι η προσωπική κινητοποίηση είναι το μέτρο του πραγματικού ενδιαφέροντός για το παρόν και το μέλλον του κλάδου, με σκοπό να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα σε όλη την κοινωνία και την πολιτική ηγεσία.

Το ΞΕΕ θεωρεί αναγκαία τη παρουσία όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση, γιατί “όλοι μαζί, έχουμε  τη δύναμη και τη νομιμοποίηση να διεκδικούμε με τόλμη και σθένος, τη λύση των προβλημάτων του κλάδου.”

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος είναι ο επίσημος θεσμικός φορέας καθολικής εκπροσώπησης της ελληνικής ξενοδοχίας. Λειτουργεί αδιαλείπτως επί 75 χρόνια με μέλη όλα τα ξενοδοχεία της χώρας, που σήμερα αριθμούν 10.000 μονάδες μαζί με τα κάμπινγκ, συγκροτώντας  τον  κύριο πυλώνα της τουριστικής μας βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας  Γενικής Συνέλευσης, θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που  ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στο χώρο του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα, καθώς και αναφορά στις  εξελίξεις  και τάσεις της  διεθνούς  τουριστικής  αγοράς.

Η 1η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού  Επιμελητηρίου της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την 26η  Νοεμβρίου  2011  στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, HALL 1, στις 12.30, στο χώρο του  Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.