Αρχική Exhibitions Αυξημένο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS...

Αυξημένο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO

summer holidays2Αυξημένο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην 5η Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 ως τις 22 Μαΐου 2011 στο HELEXPO PALACE στην Αθήνα, ανακοίνωσε η Διοίκηση της HELEXPO σε συνέντευξη Τύπου που δώθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 στο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι.
Η απόφαση της Helexpo φέτος να μεταφέρει την Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO στο HELEXPO PALACE στην Αθήνα επικροτήθηκε από όλους τους φορείς του Τουρισμού, αλλά καθώς φαίνεται και από τις τουριστικές επιχειρήσεις, και αυτό φαίνεται από το αυξημένο ενδιαφέρον για την έκθεση.
Στην συνέντευξη παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ
, κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, εκ μέρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου η Διευθύντρια κα Αγνή Χρηστίδου, εκ μέρους της HATTA ο Έφορος κ. Νικόλας Κελαϊδίτης και της ΓΕΠΟΕΤ, ο διευθυντής κ. Σπύρος Καπιτσίνας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πάρις Μαυρίδης, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που δίνει η έκθεση στις τουριστικές επιχειρήσεις και ζήτησε την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του ΕΟΤ.
Η SUMMER HOLIDAYS EXPO προσανατολίζεται στην προβολή του ελληνικού τουρισμού στο κοινό της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής της. Σε μια περίοδο που η στήριξη του τουρισμού είναι πολύ σημαντική, αναμένεται ότι η διοργάνωση της SUMMER HOLIDAYS EXPO στην Αθήνα θα στηρίξει τους επαγγελματίες του χώρου.

Ακόμη επιδιώκεται η προσέλκυση στη SUMMER HOLIDAYS EXPO των Περιφερειών της χώρας, οι οποίες με τη νεοσύστατη μορφή τους, μέσω της εφαρμογής του Καλλικράτη, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους τουριστικούς προορισμούς τους.

Ο προγραμματισμός της διοργάνωσης και η αξιοποίηση κάθε μέσου από  τη HELEXPO, θα δώσει την ώθηση που αξίζει σε μια φρέσκια έκθεση καλοκαιρινών διακοπών που λείπει από το λεκανοπέδιο. H συνεργασία της HELEXPO με την ηλεκτρονική πλατφόρμα RESPOND ON DEMAND (με μέλη 700 ελληνικά ξενοδοχεία), θα προσελκύσει στην έκθεση , σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μεμονωμένες συμμετοχές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα.
Ειδικές προσφορές των εκθετών, με την κατάλληλη προβολή τους, θα φέρουν τους επισκέπτες στο HELEXPO PALACE, προκειμένου να «κλείσουν» τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.