Αρχική General 11ο Διεθνές Venture Capital & Private Equity Forum

11ο Διεθνές Venture Capital & Private Equity Forum

11th international Venture Capital & Private Equity ForumΗ εταιρεία Invest in Greece, σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, διοργανώνει το 11ο  Διεθνές Venture Capital και Private Equity Forum,  στις 5 και 6 Απριλίου 2011, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne στην Αθήνα.
Το φετινό φόρουμ πραγματοποιείται με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και εταιρειών Venture Capital από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας ένα ιστορικό 10 επιτυχημένων διοργανώσεων με περισσότερους από 450 συνέδρους, 100 επενδυτικά σχέδια και 20 εταιρίες venture capital ετησίως. Απώτερος στόχος της διοργάνωσης είναι η  ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη και εξέλιξη των χρηματοπιστωτικών εργαλείων Venture Capital και Private Equity στη χώρα μας και διεθνώς, η παρουσίαση καινούργιων επενδυτικών ευκαιριών και η δημιουργία νέων επενδυτικών συνεργασιών.
Στο πλαίσιο αυτό  και για λίγες μέρες ακόμα, οι επιχειρηματίες και τα στελέχη που αναζητούν ρευστότητα για τη χρηματοδότηση των επενδυτικών τους σχεδίων και ενδιαφέρονται να συναντήσουν διαχειριστές κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, καλούνται να υποβάλλουν την επενδυτική τους πρόταση στην ιστοσελίδα του φόρουμ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.vcforum.gr, στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011.
Το διήμερο πρόγραμμα του φόρουμ ανοίγει στις 5 Απριλίου με το συνεδριακό μέρος, όπου επιχειρηματίες, επενδυτές και εκπρόσωποι της πολιτείας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις εξελίξεις στους τομείς του Venture Capital και του Private Equity.
Τη δεύτερη μέρα του φόρουμ, επιχειρηματίες και ερευνητές με δυναμικές και καινοτόμες επενδυτικές προτάσεις θα πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Ελληνικές και ξένες εταιρείες από τον χώρο του Venture Capital και του Private Equity, προκειμένου να προσελκύσουν ιδιωτικά κεφάλαια για την υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.