Αρχική General Νέο κατάστημα Hellenic Duty Free Shops στο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης, στη Φλώρινα

Νέο κατάστημα Hellenic Duty Free Shops στο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης, στη Φλώρινα

hellenic duty free shops FlorinaΤο νέο κατάστημα, στο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης, στη Φλώρινα, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του ταξιδιωτικού shopping, κοσμεί το νέο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης.
Στο νέο HELLENIC DUTY FREE SHOPS διατίθεται μία τεράστια ποικιλία προϊόντων, επώνυμων Οίκων, όλων των Κατηγοριών (Αρώματα + Καλλυντικά, Καπνικά + Οινοπνευματώδη, Κοσμήματα + Ρολόγια, Αξεσουάρ, Εξειδικευμένα Ελληνικά Τυποποιημένα Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, Είδη Ταξιδίου, Σοκολατοειδή κ.α.)  που θα σας συναρπάσουν.
Ο κύριος Γιώργος Βελέντζας Α’ Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής δήλωσε «Είμαστε περήφανοί για το νέο κατάστημα μας στο νέο Μεθοριακό Σταθμό της Νίκης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και παράλληλα να συγχαρώ τις Τελωνιακές και Αστυνομικές Αρχές της Νίκης, καθώς και το προσωπικό μας για το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.»

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις βασικές κατηγορίες προϊόντων που θα ανακαλύψετε κατά την επίσκεψή σας στο νέο κατάστημα.

1.Αρώματα + Καλλυντικά

Σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο παρουσιάζονται οι ολοκληρωμένες συλλογές Αρωμάτων + Καλλυντικών Dior, Estèe Lauder, Bvlgari, Chanel, Lancôme, Giorgio Armani, Calvin Κlein, Dolce & Gabbana, Clinique, Folli Follie, Burberry, Lacoste, L’ oréal, Y.S.L., Gucci, La Prairie, Kenzo, Hermès Guerlain, Givenchy, Clarins, Versace, DKNY, Prada, Nina Ricci, Hugo Boss, Biotherm, Cacharel, Moschino, Escada, Shiseido, Ralph Lauren, Azzaro, Chloe, Marc Jacobs, Valentino, Vera Wang, Lalique, GF Ferre, Missoni, Fendi, Issey Miyake και πολλών άλλων. Μην ξεχάσετε να αποκτήσετε τις ιδιαίτερες συσκευασίες TRAVEL EXCLUSIVE που διατίθενται αποκλειστικά στα HELLENIC DUTY FREE SHOPS. Επισκεφθείτε το, εμπιστευθείτε τις συμβουλές του εξειδικευμένου προσωπικού και αφήστε τους make-up artists να σας μεταμορφώσουν!
2.Οινοπνευματώδη + Καπνικά Είδη
Σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο συγκεντρώνονται όλα τα προϊόντα που οι ταξιδιώτες αγαπούν να αγοράζουν. Το αγαπημένο σημείο των απανταχού dutyfreeholic! Αποκτήστε όλων των ειδών τα καπνικά και οινοπνευματώδη προϊόντα σε μοναδικές συσκευασίες και ποσότητες μεγαλύτερες από αυτές που διατίθενται στην αγορά. Προϊόντα Metaxa, Johnnie Walker, Chivas, Lindt, Absolut, Ballantine’s, Smirnoff, Bacardi, Gordon’s, Martini, Cutty Sark, Dimple, Grant’s, Camus, Teacher’s, Campari, Dom Perignon, Drambuie, Boutari παρουσιάζονται εκεί. Επισκεφθείτε το για να αφεθείτε στην ευχαρίστηση των «ένοχων» Hellenic Duty Free απολαύσεων.
3.Σοκολατοειδή προϊόντα
Μην φύγετε από το κατάστημα, συνεχίζοντας το ταξίδι σας, χωρίς να έχετε πάρει μαζί σας μία γλυκιά, σοκολατένια γεύση για να απολαύσετε στο ταξίδι σας ή να προσφέρετε στους αγαπημένους σας. Η τεράστια ποικιλία σοκολατοειδών και καραμελοειδών θα σας μαγέψει. Θα βρείτε όλες τις επώνυμες διεθνής και ελληνικές μάρκες σοκολάτων για όλα τα γούστα. Toblerone, Milka, Hersey’s, Oscar, ION, Παυλίδης, Smarties, Mars, Τwix κ.α. Τα περισσότερα προϊόντα διατίθενται σε συσκευασίες ταξιδίου, τις οποίες βρίσκεται αποκλειστικά στα HELLENIC DUTY FREE SHOPS.
4.Ρολόγια + Κοσμήματα + Γυαλιά Ηλίου + Αξεσουάρ Μόδας
Ένας μεγάλος χώρος  αληθινό “κόσμημα” εντός του καταστήματος φιλοξενεί μία τεράστια ποικιλία προϊόντων εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Στο χώρο αυτό, θα βρείτε μοναδικά κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών και διεθνών οίκων πάντα με την εγγύηση και τις προνομιακές τιμές των HELLENIC DUTY FREE SHOPS. Επισκεφθείτε το, ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις, δοκιμάστε τα προϊόντα και γνωρίστε τη λιτή πολυτέλεια που τον διακρίνει.
5.HELLENIC gourmet
Τα  Hellenic Gourmet τμήμα του νέου καταστήματος σας περιμένει για να σας προσφέρει ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γευσιγνωσίας στις ελληνικές γεύσεις και προϊόντα.
Στο Hellenic Gourmet τμήμα του καταστήματος βρίσκετε μια πλειάδα γνώριμων, αλλά και σπάνιων ελληνικών λιχουδιών. Είναι η τελευταία ελληνική γεύση για τον τουρίστα, αλλά και τον Έλληνα ταξιδιώτη που επιθυμεί να μεταφέρει λίγο από την Ελλάδα, μαζί του. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, γεμιστές και αρωματισμένες ελιές, παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως γλυκά του κουταλιού και μια εξαιρετική επιλογή τοπικών κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που είναι στην διάθεση σας για τα γευθείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.